Rusya'dan S-400 alarak ne yapmaya çalışıyoruz?

  • Konuyu başlatan Silinen üye 458979
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 156
  • Görüntüleme 6B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yapıyoruz dediğin bi MPT var bi de SİHA'lar var. Hiç Türk avcı veya bombardıman uçağı gördün mü? Sözde uçak gemisi yapıyorduk. Ne oldu gemiye?
Bombardıman uçağı bı ABD ve Rusya'da vs var zaten.
 

Kalın, "İki müttefik ve stratejik ortaksak, müzakere yoluyla çözebiliriz. Şartlar uygun olursa, S-400’lerin yanında Patriotları da alabiliriz" dedi.

Bu ülkenin sabahtan akşama yönü değişiyor. Bakmayın siz S400'e, Patriot'a. Darbeci Sisi ithamları ile Rabia işaretlerini her yerde kullanırken şimdi Mısır ile tekrar görüşmelere başladık. Sizce burada bir mantık ve mana olabilir mi? He buna da "ülke çıkarları" diyenler olacaktır. Sonra başka ülkelerden de bizim aleyhimize hareketler gelince "düzgün durun" denmemeli o halde. Herkes çıkarına göre hareket ediyor. Yenirse öyle.
 
İşler maalesef HOI 4 gibi ilerlemiyor hocam. Şuraya biraz sivil buraya askeri diyerek gitmiyoruz :D

Fabrika önemlidir fakat ne kadar olduğu önemsizdir. Önemli olan boyutu değil işlevidir anlıyacağınız :D
Canım çekti HOI 4, öhöm. Haklısınız hocam aslında benim anlatmak istediğim o tam olarak, işe yarayan üretimi iyi olan güzel fabrikalar açmak ve yerli üretimi arttırmak tabii bunun için malzemeler gerekiyor orası ayrı bir dert.
 
Ortada savaş yok bir şey yok 3.dünya ülkelerine yardım etmek için aldığımız saçma sapan silahlar yüzünde nato ülkeleriyle aramız bozuldu.
Sanki aran güzeldi önce NATO ülkeleriyle :)
 
Yapalım. Bizim başımız kel mi? Ağır bombardıman uçağını basalım gizlice. En ufak bir savaşta dümdüz ederiz.

O kadar kolay olsa İngiltere Fransa vs. de basardi bombardıman.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı