Hayat yaşamak istiyordum yurt dışında.Hocam eğer özel değilse orayı isteme sebebinizi söyler misiniz? Çünkü Rusya ağır bir ülkedir. Psikolojik olarak bayağı garip gelir muhtemelen. Eğer bir sebebi yoksa sadece orada hayat yaşamak için istiyorsanız kesinlikle önermem.
![]()
peki neden rusya?Hayat yaşamak istiyordum yurt dışında.
bunu soruyorum çünkü normalde gençler yurt dışına çıkmak gitmek istediklerinde ya almanya ya amerika ya da ingiltere oluyorHayat yaşamak istiyordum yurt dışında.
Gidilmesi diğer ülkelere nazaran daha kolay.peki neden rusya?
Ben kalıcı kalma fikriyle gideceğim ama.Kapıda vize uyguluyor diye biliyorum, eğer uygunsanız hemen çıkıyor vizeniz. Fiyatlar hakkında bir bilgim yok ama arkadaşımla gitmeyi planlıyorum, 30K gibi bir fiyata mal olur diyor 1 haftalık bir tatil için. Araştırmanızda fayda var tabi.![]()
Kapıda vize uyguluyor diye biliyorum, eğer uygunsanız hemen çıkıyor vizeniz. Fiyatlar hakkında bir bilgim yok ama arkadaşımla gitmeyi planlıyorum, 30K gibi bir fiyata mal olur diyor 1 haftalık bir tatil için. Araştırmanızda fayda var tabii.![]()
Gidilmesi diğer ülkelere nazaran daha kolay.
Öncelikle bir iş bulmanız ve ev ayarlamanız gerekir. Diğer türlü bir yakınınız vs olmalı yoksa sokaklarda kalabilirsiniz ve Rusya gibi bir ülkede bu ihtimal çok korkutucu geliyor.Ben kalıcı kalma fikriyle gideceğim ama.
Bunlar Amerikan propagandası. Rusya çok güzel bir memleket. Ben çok gittim.Hocam eğer özel değilse orayı isteme sebebinizi söyler misiniz? Çünkü Rusya ağır bir ülkedir. Psikolojik olarak bayağı garip gelir muhtemelen. Eğer bir sebebi yoksa sadece orada hayat yaşamak için istiyorsanız kesinlikle önermem.
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.