Ruyalarimi ve yasadigim anlari nasil cizebilirim?

Makaleler
5
Daha fazla  
Oncelikle herkese merhaba, cok onceden bana "backrooms" sahnesi gibi gelen ve her dusundugumde icimde garip bir his olusan, genellikle eskiden oturdugum mahalleyle ilgili olan veya beni cok derinden etkileyen seyleri uzun zamandir resim olarak cizmek istiyorum ama resim yetenegim fazla iyi degil. Bu sahneler gozumden gordugum sekilde cizilecek ve en ince ayrintisina kadar olacak. Yapay zeka veya profesyonel cizerler olmadan bunlari nasıl cizebilirim?

Oncelikle herkese merhaba, cok onceden bana "backrooms" sahnesi gibi gelen ve her dusundugumde icimde garip bir his olusan, genellikle eskiden oturdugum mahalleyle ilgili olan veya beni cok derinden etkileyen seyleri uzun zamandir resim olarak cizmek istiyorum ama resim yetenegim fazla iyi degil. Bu sahneler gozumden gordugum sekilde cizilecek ve en ince ayrintisina kadar olacak. Yapay zeka veya profesyonel cizerler olmadan bunlari nasıl cizebilirim?

NVIDIA'nın bir yazılımı vardı yapay zeka çizim yapıyordu. İsmini hatırlayamadım şimdi belki o işinize yarayabilir.

Son cümlenize kadar yapay zeka önerecektim. Ancak yapay zeka veya çizer istemiyorum demişsiniz, kendiniz çizemeyeceğinizi de belirtmişsiniz. Ne desem bilemedim.

Hayal gücünüzü bir cihaz veya makinadan ziyade kendiniz hayal edebilirsiniz. Çizim yeteneğinizi geliştirin derim
1676929780621.png

Hocam çizim yapay zekaları bu sonucu veremez yani onları en fazla taslak olarak kullanabilirsiniz o kadar ayrıntılı şeyler çıkaramaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı