Python RVC-GUI Python hatası - sistem belirtilen yolu bulamıyor

Turgut Baş

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba.

RVC-GUI yükledim, Python yükledim ve yönetici olarak çalıştırıyorum. Bu hatayı alıyorum. Yönetici olarak çalıştırmazsam DLL hatası veriyor. Ne yapmam lazım?

Dosya Ekleri

• Screenshot_10.png
    Screenshot_10.png
    11,7 KB · Görüntüleme: 152
güncel olmayan sürümler varsa güncelleyin ya da işletim sisteminin yazılım güncellemesi varsa onu yapmanızı öneririm

Merhaba.

RVC-GUI yükledim, Python yükledim ve yönetici olarak çalıştırıyorum. Bu hatayı alıyorum. Yönetici olarak çalıştırmazsam DLL hatası veriyor. Ne yapmam lazım?
CMD’yi açın ve python yazın. Sizi Microsoft Store’a yönlendirecek. Oradan indire basın. Ve muhtemelen sorununuz çözülecek.

İndirmek yeterli değil. Kurulum esnasında soruyor herkese erişime açık olsun mu? diye. Bunun gibi detaylara dikkat ederek kuracaksın ki sistem çapında erişilebilir olsun.

Hocam zaten mağazadan indirdim python 3.11 sürümünü ama açılmıyor
Mağazadan indirdiğin Python kullanıcı hesabına kurulur ve programlar menüsünden başlatacağın Python konsolu ile veya IDLE ile çalışır kullanıcı dizininden çalışır. Çalıştıracağın veya erişeceğin dosya Kullanıcı dizinide bulunmalı. Herhangi bir yerdeki dosyaya doğrudan erişemez.

Mağazadan indirdiğin Python kullanıcı hesabına kurulur ve programlar menüsünden başlatacağın Python konsolu ile veya IDLE ile çalışır kullanıcı dizininden çalışır. Çalıştıracağın veya erişeceğin dosya Kullanıcı dizinide bulunmalı. Herhangi bir yerdeki dosyaya doğrudan erişemez.
Yardımlarınız için teşekkür ederim Türkçe sürümünü yükleyince açıldı sorunum çözüldü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı