Kusura bakma mesajını yeni gördüm işlerim vardı. İlk öncelikle bilgisayarınızda halihazırda python yüklüyse ve bu hatayı alıyorsanız CMD'ye python --version yaz eğerki "Python bulunamadı" yazarsa Youtube'a "Python'u Path'e nasıl eklerim?" yazın ardından videoyu açın ve oradaki kişi ne yapıyorsa aynısını yapın. Python yüklü değilse yükleyin fakat yükledikten sonra Python'u Path'e eklemeyi unutmayın.knk bende 'pip' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file. hatası veriyo kodu yazınca
knk bende 'pip' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file. hatası veriyo kodu yazınca
Kusura bakma mesajını yeni gördüm işlerim vardı. İlk öncelikle bilgisayarınızda halihazırda Python yüklüyse ve bu hatayı alıyorsanız CMD'ye Python --version yaz eğer ki "Python bulunamadı" yazarsa YouTube'a "Python'u Path'e nasıl eklerim?" yazın ardından videoyu açın ve oradaki kişi ne yapıyorsa aynısını yapın. Python yüklü değilse yükleyin fakat yükledikten sonra Python'u Path'e eklemeyi unutmayın.
Pyche dosyası be ve nasıl açılır bir de GPU ve CPU ne onları anlatırsan sevinirim.
Python bir yazılım dilidir. Bu uygulama Python yazılım dilinden kodlandığı için bilgisayarınızda Python yüklü olması gerekir. Download Python bu sayfadan Python'u indirebilirsiniz. GPU ekran kartı demektir, CPU ise işlemci. Uygulamaya girdiğinizde sağ üstte GPU ve CPU yazar eğer ki GPU seçiliyse uygulama ekran kartınızdan güç alarak çalışacaktır. CPU'yu seçerseniz işlemcinizden güç alacaktır. Ben a ekran kartımdan güç almasını istediğimde çalışmıyor fakat sizde çalışabilir tamamen bilgisayarımla alakalı. Anlattıklarımı yaptığınızda çalışmazsa GPU yerine CPU seçin.
Python bir yazılım dilidir. Bu uygulama Python yazılım dilinden kodlandığı için bilgisayarınızda Python yüklü olması gerekir. Download Python bu sayfadan Python'u indirebilirsiniz. GPU ekran kartı demektir, CPU ise işlemci. Uygulamaya girdiğinizde sağ üstte GPU ve CPU yazar eğer ki GPU seçiliyse uygulama ekran kartınızdan güç alarak çalışacaktır. CPU'yu seçerseniz işlemcinizden güç alacaktır. Ben ekran kartımdan güç almasını istediğimde çalışmıyor fakat sizde çalışabilir tamamen bilgisayarımla alakalı. Anlattıklarımı yaptığınızda çalışmazsa GPU yerine CPU seçin.
Hocam gayet detaylı anlattım. Takıldığın bir yer olursa yaz yardımcı olayım.
Kanka senin şu dediğin RVC'nin uygulamasını nasıl Python'a atacağız bu işlerden pek anlamıyorum kusura bakma![]()
Traceback (most recent call last):Arama çubuğuna Python yazın ve çıkana sağ tık>dosya konumunu aç'a tıklayın. Çıkan pencerede Python 3.11 yazıcaktır ( herkesinki farklı olabilir tamamen sürümle alakalı ) ona sağ tıklayın ve tekrar dosya konumunu açın. Pencereyi arkaya alın ve RVC klasörünü kopyalayın ardından tekrar Python klasörüne gelin ve RVC dosyasını sağ tık>yapıştır yapın.
Pip install yaptın mı? Windows defenderı kapatıp deneyin.Traceback (most recent call last):
File "C:\Users\cemal\AppData\Local\Programs\Python\Python311\RVC-GUI-pkg\rvcgui.py", line 129, in vc_single
audio_opt = vc.pipeline(
File "C:\Users\cemal\AppData\Local\Programs\Python\Python311\RVC-GUI-pkg\vc_infer_pipeline.py", line 340, in pipeline
self.vc(
File "C:\Users\cemal\AppData\Local\Programs\Python\Python311\RVC-GUI-pkg\vc_infer_pipeline.py", line 243, in vc
(net_g.infer(feats, p_len, pitch, pitchf, sid)[0][0, 0])
RuntimeError: CUDA error: the launch timed out and was terminated
CUDA kernel errors might be asynchronously reported at some other API call, so the stacktrace below might be incorrect.
For debugging consider passing CUDA_LAUNCH_BLOCKING=1.
Compile with `TORCH_USE_CUDA_DSA` to enable device-side assertions.
Böyle bi hata veriyo
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.