Rehber RVC nasıl kullanılır?

shad0ww

Decapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Önceki rehberde yazılı olarak anlattım şimdi text to speech yardımı ile anlattım.
Sitenin güvenilirliği hakkımda bilgim yoktur (önerim gizli sekmeden yan hesap açın öyle yapın)

Colab linki: Google Colaboratory
Gereksinimler: 5-10 dakika arasında temiz ses örneği (isterseniz daha fazla yapabilirsiniz). WAV olarak kaydetmeyi unutmayın (içinde Ö, J, I, ç gibi harfleri bulunduran cümleleri kurmanız daha iyi olacaktır) ben bu videoda 5dakikalık bir ses örneği kullandım.
Bir şarkının vokalini birçok siteden veya program ile ayırabilirsiniz.
Videodaki adımları takip ederseniz bir yanlışlık çıkmayacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Not: Modelinizi seçerken "modelinizinismi.pth olanı seçin diğerleri genelde "modelinismi_5260.pth" falan oluyor

Son düzenleme:
Belki hazır modelleri nasıl kullanacağımızıda yaparım.

Yaptım hazır model halini.

Son düzenleme:
Önceki rehberde yazılı olarak anlattım şimdi text to speech yardımı ile anlattım.
Sitenin güvenilirliği hakkımda bilgim yoktur (önerim gizli sekmeden yan hesap açın öyle yapın)

Colab linki: Google Colaboratory
Gereksinimler: 5-10 dakika arasında temiz ses örneği (isterseniz daha fazla yapabilirsiniz). WAV olarak kaydetmeyi unutmayın (içinde Ö, J, I, ç gibi harfleri bulunduran cümleleri kurmanız daha iyi olacaktır) ben bu videoda 5dakikalık bir ses örneği kullandım.
Bir şarkının vokalini birçok siteden veya program ile ayırabilirsiniz.
Videodaki adımları takip ederseniz bir yanlışlık çıkmayacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Not: Modelinizi seçerken "modelinizinismi.pth olanı seçin diğerleri genelde "modelinismi_5260.pth" falan oluyor

Teşekkür ederim hocam :)

Merhaba, dataset'e attığımız dosyayı .wav olarak atıyoruz ve sebebini zaten belirtmişsiniz. Peki audios'a attığımız dosyayı neden .mp3 atıyoruz, onu da .wav olarak atsak daha iyi olmaz mı? Denediniz mi?

Merhaba, dataset'e attığımız dosyayı. WAV olarak atıyoruz ve sebebini zaten belirtmişsiniz. Peki audios'a attığımız dosyayı neden. MP3 atıyoruz, onu da. WAV olarak atsak daha iyi olmaz mı? Denediniz mi?

Denedim ikisi aynı o yüzden MP3 olarak atmanız yeter.

Merhaba, rvc'yi açarken bu şekilde hata alıyorum, bilginiz var mıdır?
1689851156869.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı