RX 460 4GB ve i3 8100 Sistem

Hangi çözünürlükte oynuyorsun oyunları. Bende de RX 460 2 GB ve G4560 var, ben herhangi bir darboğaz yaşamıyorum ki zaten G4560 RX 460'ı rahat rahat besleyecek bir işlemci.
Ya sen bakma öyle herkesin lafına, eğer 1920x1080 çözünürlükte oynuyorsan hiç dert etme. Darboğaz söz konusu bile olmaz.
1366 x 768 oynuyorum,bu arada kusura bakma 2 kere yazmısım yazıyı fark etmedm

7100 ile 6100 arasında ufak bir performans farkı var. Sıfır sistem toplanacaksa Coffee Lake ve Ryzen işlemcilere bakılmalı.
Kesinlikle bu fikre katılıyorum. Zira sıfır olarak toplanacaksa geleceğe dönük toplanmalı. Geleceğe dönük platformlar ise Coffee Lake ve Ryzen'dir... Söylediklerim harici ölü yatırım olacaktır.

Haklısın ama keşke sıfır toplayabilsem sadece işlemci degistiriceyim
G4560 1050 TI ' de zor darboğaz yapıyor RX 460'ın darboğaz yapacağını düşünmüyorum bence düşük grafiklerde oynuyorsun o yüzden GPU kulanımı düşüktür. Alacağın İşlemcinin kendi işlemcini geçip paranın hakını vermesini istiyorsan paranı biriktirip i5 işlemcilere yönelmelisin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı