RX 460 8 adet TMUs ve 128 adet Stream çekirdeği kilidi kaldırma

Arkadaşlar, bu işlemleri yaparken önce kartın BIOS'unu kayıt etmeyi unutmayın. Bu bir custom BIOS'dur. Yani resmi onaylanmış değil, el ile yapılmıştır. Doğabilecek zararlardan Technopat veya Technopat Sosyal sorumlu değildir!

a

Arkadaşlar, bu işlemleri yaparken önce kartın BIOS'unu kayıt etmeyi unutmayın. Bu bir custom BIOS'dur. Yani resmi onaylanmış değil, el ile yapılmıştır. Doğabilecek zararlardan Technopat veya Technopat Sosyal sorumlu değildir!

Yedeklemeyi yaptım ama ekran kartım çalışmadığı için belirtilen geriye döndürme işlemini yapamıyorum. Onboard ekran kartından girmem gerekiyor. Eğer harici ekran kartı da takılıysa bilgisayar çalışmıyor. Onboard da belirtilen işlemlerini deniyorum. Harici olan takılı olmadığı için hata veriyor.

Flash unlock bios dosyasını yönetici olarak çalıştırdığımda any key to continue ... diyor tuşa bastığım an kapanıyor bilgisi olan var mı?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı