RX 460 İçin PSU Önerisi

Hocam eski monitör aldık dijital giriş yok diye, aktif dönüştürücü diye vatan dan olmadı, gidip DVI 24 pinli monitör aldım. Yaklaşık 350 TL.
DVI monitör aldıysan DVI-D to Displayport yada DVI-D to HDMI kablo ile kayıpsız şekilde görüntü alabilirsin. Dönüştürücü sakın alma.

DVI monitör aldıysan DVI-D to Displayport yada DVI-D to HDMI kablo ile kayıpsız şekilde görüntü alabilirsin. Dönüştürücü sakın alma.

Şöyle izah edeyim...
Eski monitör de sadece VGA vardı. MSI RX460 aldım ve Vatan dan önce 50TL aktif çevirici aldım, önceki yorumumda ki sorunları yaşadım. Sonra Hepsiburada üzerinden farklı ürün sipariş ettim onu denedim sorun gene aynıydı. Tek çözüm olarak yeni bir monitör almak oldu. Sizde 10 dolara aldığınız ürün sorun yaşatmadığını yazınca 350TL'e boşu boşuna mı yeni monitör aldım dedim. :)

Şöyle izah edeyim...
Eski monitör de sadece VGA vardı. MSI RX460 aldım ve Vatan dan önce 50TL aktif çevirici aldım, önceki yorumumda ki sorunları yaşadım. Sonra Hepsiburada üzerinden farklı ürün sipariş ettim onu denedim sorun gene aynıydı. Tek çözüm olarak yeni bir monitör almak oldu. Sizde 10 dolara aldığınız ürün sorun yaşatmadığını yazınca 350TL'e boşu boşuna mı yeni monitör aldım dedim. :)
Şimdi netleşti evet. 10 dolara Ugreen aktif adaptör almanız tüm işi çözecektir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı