RX 460 için Xeon işlemci önerisi

Evet, Xeon nedense çok ısınıyor, nanometre ile mi alakalı bilmiyorum. Belkide çok güçlü olduğu içindir.
Tam bilmiyorum ama 775 soket anakartlardan istedikleri verimi alamadıkları yüzden aşırı ısındıklarına dair bir şey okumuştum. Doğruluğundan emin değilim.

Bütçem belli değil daha. Ben hepsini bir anda almayacağım, parça parça yavaş yavaş alacağım. İşlemci bütçesi 200 TL şuan.
Toplamı lazım. 200 liralık işlemciye 600 liralık anakart + rx460 yapsak tek atımlık olur, 2 3 yıl sonra geliştiremezsin. Onun için soruyorum.

Anakart sormuyorum. Xeon'dan başka bir işlemci soruyorum. Mesela İntel'in 4. nesil işlemcileri. Bunlar RX460'ı besler mi ?
Yahu oynadığın oyuna, kullandığın monitöre, kullandığın 4. neslin modeline göre değişir işte.
i5 4670k mesela sağlam bir işlemcidir neredeyse günümüze yakın gücü var. (En son çıkan amiral işlemcileri saymazsak.)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı