Hocam sürücüleri güncelledim fakat şimdi de sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (Kod 43) ve ünlem işareti var BIOS güncellemesi yapılması lazım dedi aldığım kişi fakat onu da yaptım sonuç yine aynı.
Hocam BIOS'la alakalı bir şey olduğunu düşünüyorum. En son sürümü mü kurmam lazım en eskiyi mi yeniyi kurdum bir şey değişmedi. Kartla arkadaşım minnig yaptı 1 hafta BIOS atılması lazım dedi bir bilginiz var mı bu konuda?
Hocam BIOS'la alakalı bir şey olduğunu düşünüyorum en son sürümü mü kurmam lazım en eskiyi mi yeniyi kurdum bir şey değişmedi kartla arkadaşım minnig yaptı 1 hafta BIOS atılması lazım dedi bir bilginiz var mı bu konuda.
Kartın öncesinde arkadaşta böyle bır sıkıntı var mı bilmiyorum ama BIOS atacağız dedi oda şu an burada yok, 1 hafta sonra gelecek beklemek istemiyorum o kadar.