RX 460 Kod 43 hatası

Browly

Femtopat
Daha fazla  
RX460 ekran kartım görüntü bağdaştırıcısi olarak görünüyor, nasıl düzeltebilirim?

Son çare, temiz kurulum yapın.

Hocam, daha yeni format atıldıysa ve güncelse bu ekran kartı sorunlu olabilir. Ben çok ekran kartı kullandım. Hiç BIOS ile uğraşmadım.

Hocam System recyler gibi programlar fakat virüs olabiliyor. Risk alırım diyorsanız indirip tarayın.

Hocam BIOS'la alakalı bir şey olduğunu düşünüyorum. En son sürümü mü kurmam lazım en eskiyi mi yeniyi kurdum bir şey değişmedi. Kartla arkadaşım minnig yaptı 1 hafta BIOS atılması lazım dedi bir bilginiz var mı bu konuda?

Hocam mining dediğiniz an belli oldu gibi, mining yapmadan önce var mıydı böyle bir sorun?

Hocam mining dediğiniz an belli oldu gibi, mining yapmadan önce var mıydı böyle bir sorun?

Kartın öncesinde arkadaşta böyle bır sıkıntı var mı bilmiyorum ama BIOS atacağız dedi oda şu an burada yok, 1 hafta sonra gelecek beklemek istemiyorum o kadar.

BIOS'u atarken yanlış bir şey yaparsanız anakartınız çöp olur, bilmiyorsanız bekleyin.

En son sürümü attım değişen bir şey olmadı.

BIOS'u atarken yanlış bir şey yaparsanız anakartınız çöp olur, bilmiyorsanız bekleyin.

Minning ile ne alakası var hocam neden böyle oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…