RX 460 sistem LoL'de 30 FPS'den yukarı çıkmıyor

Oyunda bazen gereksiz BUG lar olabiliyor. Oyunun CFG dosyasını açarak içindekileri kontrol edebilirsiniz veya CFG dosyasını tamamen silerek oyuna girip yenisini oluşturmasını sağlayabilirsiniz.
 
Bu sorun bu sabah olmaya başladı sistemim: Intel Pentium G4560 ekran kartı: RX 460 yardım edin. Oyunlarda yüksek FPS alıyorum ama LoL'de 30 FPS'den yukarı çıkmıyor. Ne yapmalıyım?

V-Sync'in kapalı olduğunu var sayarak konuşuyorum AMD Catalyst Control Center üzerinden güç tasarufunun kapalı olduğundan emin olunuz.
 
AMD software ayarlarını atar mısın?

Elimde AMD ekran kartı yok şu anda biraz internet araştırmasıyla bulabilirsin. Şu viodeya öz at istersen.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ek olarak Windows güç seçeneklerinden yüksek performansa getir.

1596984486391.png
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı