RX 460 sistemde anlık FPS düşüşü

Yer
Mersin
Merhaba arkadaşlar. Sorunumu şöyle özetlemek istiyorum. Oyunlarda sürekli olarak bi takılma var. Sistemim de kötü değil. PC özelliklerimi aşağıda görebilirsiniz. Diskim 7 yıllık ve Bad sector var diskte. GTA 5 falan hiç oynayamıyorum sürekli FPS düşüşü oluyor. Yakın zamanda RX460 aldım fakat yine hiçbir şekilde GTA 5 oynatmıyor. Sürekli FPS düşüşü sürekli takılmalar sıkıldım artık acaba sorunum diskten kaynaklı mı? Eğer öyleyse bu bayram yeni bir disk alacağım.
  • Intel Core i5 3340
  • Asus H61M-K
  • Kingston 4GB Elixr 2GB 1333Mhz CL9 (6GB)
  • Sapphire RX460 2GB 128Bit OC Edition
  • Samsung 500Gb 5400rpm 16mb
  • Aerocool VX 400W
  • Windows 10 Pro 64 Bit
  • Casper 19'' 1440x900 5ms

Dosya Ekleri

• bozuk.png
    bozuk.png
    210,7 KB · Görüntüleme: 123
Sorun büyük ihtimalle bad sectorlerden olsa gerek imkanın varsa başka bir disk veya ssd ile dene sorunun devam ederse başka çözüm yolları ara ama dediğim gibi büyük ihtimalle bad sectorlerdendir. Aynı kart bende de var ve sistemlerimizde birbirine yakın ben böyle bir sorun yaşamıyorum.

Hocam sorun asıl ekran kartında, sanırım 2 GB VRAM'e sahipsiniz ve bu değer düşük kalıyor A+ oyunlar için bu da anlık droplara sebebiyet veriyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı