RX 460 sistemde Valorant donuyor

İşletim sistemi
Windows 10

Alvinemino

Centipat
Daha fazla  
RAM
4gb
SSD veya HDD modeli
WD 500 gb hdd
Ekran kartı
Msi RX 460
Anakart
Casper lga 1150
İşlemci
İ5 4570 4.nesil
Merhaba ben Valorant oynamak istiyorum ama SSD'im olmadığı için oyunum donuyor oyun içi FPS'im 150-200 ama oyna diyorum sonra ajan şeçme ekranında donuyor. Oyunun son eli falan ekran geliyor SSD alacak param yok ne olur yardim edin.

Merhaba ben Valorant oynamak istiyorum ama SSD'im olmadığı için oyunum donuyor oyun içi FPS'im 150-200 ama oyna diyorum sonra ajan şeçme ekranında donuyor. Oyunun son eli falan ekran geliyor SSD alacak param yok ne olur yardim edin.

RAM yetersiz ve disk kaynaklı sorunda disk değişimi dışında yazılım ile bir çözüm bulamayız.

Umarım istediğin sistemi alırsın. Ama maalesef sistemin yetersiz kalıyor bi tık. Yapabileceğimiz pek bir şey yok.

Sistem yetersiz ve dosya alanınız dolu olabilir boşaltırsanız biraz düzelebilir bir de zararlı yazılım taraması yapın.

Hocam oyunu ben de düşük sistemde oynuyorum. Bende de maçın açılma ve menüye dönme süresi gecikiyor. Fakat sizinki kadar gecikmiyor. Diskinizi temizlemeyi ve alan açmayı deneyebilirsiniz.

İşlemcim: i7-4790
Ekran kartım: NVIDIA GeForce GTX 750.
Diskim: WD blue WD10EZEX (126 GB boş alan)
RAM: 12 GB.

Hocam oyunu ben de düşük sistemde oynuyorum. Bende de maçın açılma ve menüye dönme süresi gecikiyor. Fakat sizinki kadar gecikmiyor. Diskinizi temizlemeyi ve alan açmayı deneyebilirsiniz.

İşlemcim: i7-4790
Ekran kartım: NVIDIA GeForce GTX 750.
Diskim: WD blue WD10EZEX (126 GB boş alan)
RAM: 12 GB.

Hocam mesela Valorant yukluyken alanim neredeyse kalmıyor ben diskimi temizlesem sonrasinda Valorant yukluyken bile 150-200 GB gibi bit alan biraksam donma suresi duser mi?

Hocam mesela Valorant yukluyken alanim neredeyse kalmıyor ben diskimi temizlesem sonrasinda Valorant yukluyken bile 150-200 GB gibi bit alan biraksam donma suresi duser mi?

Hocam diskin içini ne kadar temizlerseniz o kadar rahatlar. Eğer daha önce bilgisayarın içini açmış ve az çok bilgili biriyseniz diski çıkarıp kuru bir bez ile nazikçe temizleyebilirsiniz.

Hocam oyununuzda kasma da varsa bu büyük ihtimal RAM'lerden kaynaklanıyordur. Önce disk'i temizleyip test edebilirsiniz. Sorun çözülmezse herhangi bir bilgisayarcıdan 4GB daha RAM alıp takın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı