RX 460 vs GTX 1050 Directx 12

@cihat akraza Öncelikle teşekürlerini beğen butonuna basarak belirtmen daha iyi olacaktır. Bellek konusuna gelince, eğer uygun fiyata 4GB bulabilirsen alabilirsin, genelde pahalı oldukları için ucuz GTX 1050 Ti modellerine yakın fiyatı oluyor. Dolayısıyla GTX 1050 Ti daha alınası bir hal alıyor, çok pahalı olmadıkça 4GB almakta fayda var.

saolun 550 tl ye eksen de var alıimi peki nedersiniz msi rx 460 4 gb tek fanlı model. nedersiniz

kusura bakmayın yeniyim aranızda dikat edderim.

@cihat akraza Uyarıya rağmen ısrarla, yazım kurallarını ihlal ediyorsun, kuralları oku lütfen. Cümleye büyük harf ile başla, virgül kullan ve nokta ile bitir.

Kurallara riayet et çünkü; görmüş göreceğin en kaliteli forum sitesinde bulunmaktasın.

@cihat akraza Uyarıya rağmen ısrarla, yazım kurallarını ihlal ediyorsun, kuralları oku lütfen. Cümleye büyük harf ile başla, virgül kullan ve nokta ile bitir.
Ben okulumu okumadım o yüzden pek bilmiyorum ama yazım kuralını okicam mutlaka

Konunun başında attığım videoyu bir kişi bile izlemedi herhalde valla garip bir toplumuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…