RX 460 vs RX 550

Sistemim de 8 GB 2666 MHz RAM i3 10100F 3.6 GHz işlemci var nasıl bir performans alirim RX 550 ile.
RAM'i 16 yaparsanız oldukça tatmin edici bir performans değeri alabilirsiniz. Bu kart genel olarak düşük-orta ayarlar 1080P kartıdır, yüksek grafiğe önem vermiyorsanız ayriyeten rekabetçi oyunlarda oynuyorsanız size yeterli gelecektir.
4 GB'lık modeller neden var o zaman RX 550'de.
Grafik programları ve RAM kullanımına dahil olmaması için olabilir tam olarak bilmiyorum. "RX 550 4 GB veriyi işleyecek güçte değil" derken kastettiğim şey bir oyunda 4GB VRAM dolduracak kadar ayar yükseltirseniz muhtemelen FPS'iniz düşük olacaktır çünkü kartın gücü yetersiz kalıyor.
 
RAM'i 16 yaparsanız oldukça tatmin edici bir performans değeri alabilirsiniz. Bu kart genel olarak düşük-orta ayarlar 1080p kartıdır, yüksek grafiğe önem vermiyorsanız ayrıyeten rekabetçi oyunlarda oynuyorsanız size yeterli gelecektir.

Benim ekran kartını asıl alma amacım kullandığım edit programında daha yüksek performans almak. Aynı şekildede oyunlarda da yüksek performans almak çünkü ekran kartim kotu diye çoğu oyunda dusuk performans aliyorum. Asıl amacım oyun ve edit aslinda.
 
RAM'i 16 yaparsanız oldukça tatmin edici bir performans değeri alabilirsiniz. Bu kart genel olarak düşük-orta ayarlar 1080P kartıdır, yüksek grafiğe önem vermiyorsanız ayrıyeten rekabetçi oyunlarda oynuyorsanız size yeterli gelecektir.

Grafik programları ve RAM kullanımına dahil olmaması için olabilir tam olarak bilmiyorum. "RX 550 4 GB veriyi işleyecek güçte değil" derken kastettiğim şey bir oyunda 4 GB VRAM dolduracak kadar ayar yükseltirseniz muhtemelen FPS'iniz düşük olacaktır çünkü kartın gücü yetersiz kalıyor.

Anladım biliyorum zaten test videolarında da 2.5 GB ı geçmiyor.
 
Benim ekran kartını asıl alma amacım kullandığım edit programında daha yüksek performans almak. Aynı şekildede oyunlarda da yüksek performans almak çünkü ekran kartim kotu diye çoğu oyunda dusuk performans aliyorum. Asıl amacım oyun ve edit aslinda.
Öyleyse 1050Ti'ın altında kart almayın derim, RX470 8GB tam size göre aslında ama ikinci ellerin çoğu miningli kartlar. Gerçi ben de 3 ay mining yapılmış kart alıp 1-2 yıl kullandım ama hiçbir sorunu çıkmadı, serin ve güçlü bir karttı.
 
Öyleyse 1050 Ti'ın altında kart almayın derim, RX470 8 GB tam size göre aslında ama ikinci ellerin çoğu miningli kartlar. Gerçi ben de 3 ay mining yapılmış kart alıp 1-2 yıl kullandım ama hiçbir sorunu çıkmadı, serin ve güçlü bir karttı.

Yinede çok 2. el taraftarı değilim.
 

Geri
Yukarı