RX 460 yük altında 80 derece normal mi?

Berat_Ali_55

Decapat
Daha fazla  
Selam dostlar, MSI RX 460 4 GB OC kullanıcısıyım ekran kartıma MSI Afterburner'dan 70 MHz Core clock Memory'ye ise 100 MHz overclock yapıp Power limiti fulleyince çoğu oyunda 79 80 derece sabit ve clock veya Memory hızını düşürmeden 70 wattlarda kullanıyorum. Bu değerler bu kart için fazla değil mi? Araştırma yaptığıma göre fazla ısılarda sabit bir şekilde kullanınca lehim atma olayı oluyormuş. Bu durumu yaşar mıyım? Şimdiden teşekkürler.

Sistem özellikleri:

AMD FX 6100 4.2 GHz.

MSI RX 460 4 GB OC.

MSI 760GM P21 (FX) anakart.

8+8 16 GB RAM 1600MHz DDR3 Kingston.

650 watt Everest PSU.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam dostlar, MSI RX 460 4 GB OC kullanıcısıyım ekran kartıma MSI Afterburner'dan 70 MHz Core clock Memory'ye ise 100 MHz overclock yapıp Power limiti fulleyince çoğu oyunda 79 80 derece sabit ve clock veya Memory hızını düşürmeden 70 wattlarda kullanıyorum. Bu değerler bu kart için fazla değil mi? Araştırma yaptığıma göre fazla ısılarda sabit bir şekilde kullanınca lehim atma olayı oluyormuş. Bu durumu yaşar mıyım? Şimdiden teşekkürler.

Sistem özellikleri:

AMD FX 6100 4.2 GHz.

MSI RX 460 4 GB OC.

MSI 760GM P21 (FX) anakart.

8+8 16 GB RAM 1600MHz DDR3 Kingston.

650 watt Everest PSU.

FurMark'ta bunu veriyorsa normal ama oyunda veriyorsa bakım yapılabilir. FurMark oyundan daha çok zorluyor bir de onda dene veya manuel fan.

80 üstüne çıkıyorsa normaldır kasanın içinde kendi fanı dışında ekran kartını soğutan bir şey var mı?

*Anormaldir
Kasam corsair carbide serisi 400R mid tower eski bir kasa önü mesh iki tane önde fan var bir tane arkada bunu söylemek istedim ve ekran kartını soputan başka hiçbir şey yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı