RX 470 1000 TL eder mi?

WattMan'ın ne olduğunu bilmediğiniz belli, herkes bir tutturmuş WattMan. O bir hata değil ayarların sıfırlandığını söyleyen bir bildirim sadece. Sistemdeki RAM'den dolayı reset atsa bile o hatayı görebilirsin. Yani o sorunların çoğu ekran kartı ile alakalı değil anlayın artık.
Hocam kullanmadığımdan sorunlarınıda bilmiyorum aklımda öyle kalmış zaten bakarsanız galiba çözülebilen bir sorunmuş demişim.

Hocam kullanmadığımdan sorunlarınıda bilmiyorum aklımda öyle kalmış zaten bakarsanız galiba çözülebilen bir sorunmuş demişim.

O saçma sapan bir problem. Bir keresinde dalgınlıkla PC'yi temizlerken RAM'leri 2 ve 4. yuvaya takmak yerine 1 ve 3 takmışım bazı oyunlarda bundan sebep çökme oluyordu. Tabii oyun çökünce Radeon Software da aynı uyarıyı veriyordu. Neyse oyunun çökme uyarısını araştırdım RAM yuvalarını kontrol edin diyor o zaman düştü aklıma. AMD'nin bu şekilde devamlı hata uyarısı çıkarması da saçma aslında. NVIDIA kullanırken de oyun çökünce ekran kartı ve sürücüsü bir yeniliyordu kendisini ama bu tarz bir hata vurmuyordu yüzüne.

O saçma sapan bir problem. Bir keresinde dalgınlıkla PC'yi temizlerken RAM'leri 2 ve 4. yuvaya takmak yerine 1 ve 3 takmışım bazı oyunlarda bundan sebep çökme oluyordu. Tabii oyun çökünce Radeon Software da aynı uyarıyı veriyordu. Neyse oyunun çökme uyarısını araştırdım RAM yuvalarını kontrol edin diyor o zaman düştü aklıma. AMD'nin bu şekilde devamlı hata uyarısı çıkarması da saçma aslında. NVIDIA kullanırken de oyun çökünce ekran kartı ve sürücüsü bir yeniliyordu kendisini ama bu tarz bir hata vurmuyordu yüzüne.
İlk mesajımda açıklamaya çalıştığım olay tam olarak bu.
Biliyorum ancak açıklamanız yanlış olmuş WattMan hatasının tamamen dediğiniz şey olduğu çıkarımına ulaşılıyor okuyunca.
Hayır hocam doğru söyledim. WattMan bir hata değil sonuçta, bir uyarı. O uyarının sebebi bir hata olması o uyarıyı hata haline getirmez.
Aynı sorunlar NVIDIA kartlarda da oluyor ve seni uyarmıyor ama bu sorunun olmadığı anlamına gelmiyor mesela.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı