RX 470 4 GB ekran kartını ek güç pinleri olmadan çalıştırma

cetinx

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar. Bir sistem toplayacağım fakat ilk ekran kartını buldum. RX 470 4 GB bir ekran kartı. Satın alacağım fakat denemek istiyorum sağlam olup olmadığını. Elimde yeni model bir PSU yok. Bu yüzden sağlam olup olmadığını denemek için ek güç pinleri olmadan kartı çalıştırsam kart anakarttan aldığı güç ile minimum düzeyde çalışır mı? Teşekkürler.

Furmark testi yaptırıp sıcaklığa ve YouTube daki testlere bakıp karşılaştır. 80 derece altında çok sıkıntı olmaz. En az 10-15 dakika yaptır ara ara video iste.
Bu testi yapacaksan güç girişinin bağlı olması gerekiyor. %100 çalıştırıyor çünkü ekran kartını. Ve sadece görüntü verip vermemesine bakma. Arkadaşın dediği gibi Furmark testi yap ve 1-2 oyun oyna. RX 470, en çok kullanılan mining modeli. O yüzden ekran kartının mining olmamasına dikkat et.

Bu testi yapacaksan güç girişinin bağlı olması gerekiyor. %100 çalıştırıyor çünkü ekran kartını. Ve sadece görüntü verip vermemesine bakma. Arkadaşın dediği gibi FurMark testi yap ve 1-2 oyun oyna. RX 470, en çok kullanılan mining modeli. O yüzden ekran kartının mining olmamasına dikkat et.

FurMark testi yaptırıp sıcaklığa ve YouTube'daki testlere bakıp karşılaştır. 80 derece altında çok sıkıntı olmaz. En az 10-15 dakika yaptır ara ara video iste.

Görüntü vermesine bakacaksanız yeterli.

Teşekkürler arkadaşlar adamdan test videosu istedim YouTube videosundan SS alıp atmış. Vazgeçtim almaktan büyük ihtimal mining ekran kartıydı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı