RX 470 4GB H1z1 performansı

McKenzie

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar benim aklıma takılan birkaç soru var. RX 470 4 GB rx 480'e çok yakın bir performans verdiği için bu ekran kartını dusunuyorum. Oynayacağım oyunlar h1z1, rocket league, rainbow, overwatch, LoL, Dota, CS:GO gibi oyunlar ama tabiki bunlarda full HD son ayarlar 60 70 FPS üstü verir mi ve beni kaç yıl idare eder? Ultra takıntım yok ekran kartı oyunlarda full HD low ayarlarda 60 FPS altına inmedikçe değiştirmem. Beni bu şekilde kaç yıl idare eder birde işlemci önerisinde bulunabilir misiniz?

İstediğim işlemci de ekran kartı yeteri performansı vermeyince yeni ekran kartı ile darboğaz yapmayacak bir işlemci istiyorum max 950 TL.

İşlemci olarak i5 6500 veya 6600 alabilirsin. i3 6100 derdim ama bu karta darboğaz yapabiliyor her oyunda olmasada.
Bu video ekran kartının performansı hakkında sana fikir verebilir:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

H1Z1 sorunlu bir oyun sistemin güçlü olsada oyunda takılmalar oluyor. Genel olarak ama GTX 960 ile ortalama 50-60 FPS alıyorum yüksek ayarlarda RX 470 daha fazlasını vericektir.

Gtx 1070 var H1Z1de takılmalar ve fps düşüşlerini bende yaşıyorum. Rx470 seni tahminimce 5 6 yıl rahat götürür. İşlemci olarak i5 6500k yada 6600k tercih edebilirsin

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı