Çözüldü RX 470 Ekran Gidip Gelme Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

onur.can

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Bilgi Güvenliği Uzmanı / Sistem Uzmanı
Merhaba, yakın zamanda Sapphire RX 470 model bir ekran kartı aldım. Ekran kartını almadan önce Sapphire R9 270X kullanmaktaydım. Yeni ekran kartımı aldıktan sonra ekranda gidip gelmeler olmaya başladı, bu gidip gelmeler çok hızlı bir şekilde olmakta ve aşırı nadir olmaktadır. Genel olarak gözlemlerime dayalı olarak söylüyorum video izler iken oluyor. Bugüne kadar oyunda boş ekranda hiç bu sorun tekrarlanmadı dediğim gibi aşırı nadir olmakta ekran anlık siyahlaşıp tekrar düzeliyor ek olarak bu yazıyı yazdığım tarihin geçmiş günü yani dün mavi ekran aldım bu mavi ekranın resmi aşağıda bulunmaktadır. Bana garip gelen bir şeyi daha söylemek istiyorum. Kurmuş olduğum Crimson Edition 16.10.1 Hotfix sürücüsü kurulduktan sonra Crimson Edition 16.9.2 olarak tanımlanıyor. Sürücüyü silip tekrar indirip kurdum aynı şekilde 16.9.2 olarak gözükmektedir. Sizce bu bahsettiğim sorunların çözümü ve nedeni nedir?
14633177_699679293504014_6391983850724180336_o.jpg

Screenshot_12.png

Bahsettiğim olay buydu. Ama sorunu yaşamayanda bir sürü insan var ben anlamıyorum neye göre yaşanıyor bu sorun. Bende değişim kararının belgesinin gelmesini bekliyorum. Yeni kart geldikten sonra deneyeceğim büyük ihtimalle bende de oluşacak sorun. Bu gidişle biz kartlardan randuman alana kadar yeni Rx serisi çıkacak.
Hocam tek tesellim sorun çok nadir oluyor ve rahatsızlık vermiyor. Bende anlam veremedim neye göre olduğunu bulabilsek sorunu çözeriz zaten.

Kusursuz değil zaten . Olmasınlar da. Olunca bizi sömürmeye başlıyorlar olanla yetinelim diye .

Sadece 1060 da 1 se 470 de 3 kere gördüm diyeyim . Daha sık yaşanıyor gibi.
Yapmayın gözünüzü seveyim. Bu forumda o kadar çok çıktı ki gtx 1060 modelleri hakkında gerçekten az değil.

Umalımda çözüm bulunsun sizden ricam gerekli yerlere AMD ve NVIDIA türkiye temsilciliğine mesaj atmanız.

Yapmayın gözünüzü seveyim. Bu forumda o kadar çok çıktı ki gtx 1060 modelleri hakkında gerçekten az değil.
Evet şuan kendi facebook hesabımda paylaştığım gönderinin altına Gtx 1060 kullanıcısı aynı sorunun kendisindede olduğunu söyledi.

Umalımda çözüm bulunsun sizden ricam gerekli yerlere AMD ve NVIDIA türkiye temsilciliğine mesaj atmanız.

Evet şuan kendi facebook hesabımda paylaştığım gönderinin altına Gtx 1060 kullanıcısı aynı sorunun kendisindede olduğunu söyledi.
İngilizce seviyeme güvenmediğim için direk AMD ile iletişime geçmedim. Yazabilecek arkadaşlar bir yazı yazarsa aynı mailleri atabiliriz aslında.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı