En ucuz Arctic MX-4 AR-ACTCP00002B 4 gr Termal Macun gr fiyatı 69,76 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Arctic MX-4 AR-ACTCP00002B 4 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!
2G olanı da var ama kargo ile yaklaşık 46 TL. Fiyat olarak bence çok makul hani daha iyisi alınır mı alınır ama bu fiyata gayet iyi.(Bir zamanların şampiyonudur)
En ucuz Xigmatek PTI-G3606 3 gr Termal Macun gr fiyatı 67,67 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Xigmatek PTI-G3606 3 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!
Daha önce bunu kullandım. Vatan'dan aldım kargo ödemeyince fiyatına göre iyiydi o zaman ama yukarıdaki varken gereksiz.
COOLER MASTER MASTERGEL PRO THERMAL MACUN R3 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Şu an bunu kullanıyorum ama gıcık oldum şahsen. Kağıt üstünde iletkenliği süper ama aşırı yoğun düzgün yayılmıyor. Isı iletkenliği yüksek olsa da çok yoğun olursa soğutucunun mikro boşluklarına iyi dolamıyor performans düşüyor.