RX 470 Gaming X termal macunu değiştirilmeli mi?

Elimde
Cooler Master HTK-002-U1-GP TERMAL MACUN BEYAZ Fiyatı, Yorumları - Trendyol
mevcut bir kaç kez işlemci için kullanmıştım GPU için yeterli şekilde elimde vardır diye düşünüyorum, kullanılır mı ?
CS:GO da yine 50 -52 derece ESO da yüksek ayarlarda 70-75 derece ekran kartı ama oyunlara bakıldığında yine sıcak kalıyor
Kullanılır bence ama elinizde yeterince olduğundan emin olun. Bence karantinanın bitmesini bekleyin ama. İnternet alışverişi ve kargolarda kısıtlama yok galiba ama eğer varsa ve elinizdeki yetmezse karantina bitişine kadar beklemeniz gerekir. ayrıca ESO da 70-75 derece kötü de gelmedi bana. Kartınız 80 derece civarında olup tam hızda fan çevirmediği sürece büyük bir sıkıntı yok.

Kullanılır bence ama elinizde yeterince olduğundan emin olun. Bence karantinanın bitmesini bekleyin ama. İnternet alışverişi ve kargolarda kısıtlama yok galiba ama eğer varsa ve elinizdeki yetmezse karantina bitişine kadar beklemeniz gerekir. ayrıca ESO da 70-75 derece kötü de gelmedi bana. Kartınız 80 derece civarında olup tam hızda fan çevirmediği sürece büyük bir sıkıntı yok.
80 e geldiği zaman RPM 2400ü görüyor 2500-2600 tam hız zaten
Elimdekinden rahat 2 adet nohut tanesi çıkartırım sanırım olmasa bile 1,5 tane çıkar bu da GPU için kafidir diye düşünüyorum

80 e geldiği zaman RPM 2400ü görüyor 2500-2600 tam hız zaten
Elimdekinden rahat 2 adet nohut tanesi çıkartırım sanırım olmasa bile 1,5 tane çıkar bu da GPU için kafidir diye düşünüyorum
Değişme zamanı gelmiş durum oysa. Ama dediğim gibi çıkacağından eminseniz yapın karantinadayız malum.

Eğer öneriniz varsa yeni bir macun alabilirim, bir süre daha oyun oynamadan GPU'yu zorlamadan durabilirim sıkıntı olmaz.
2g olanı da var ama kargo ile yaklaşık 46 TL. Fiyat olarak bence çok makul hani daha iyisi alınır mı alınır ama bu fiyata gayet iyi.(Bir zamanların şampiyonudur)

Daha önce bunu kullandım. Vatandan aldım kargo ödemeyince fiyatına göre iyidi o zaman ama yukardaki varken gereksiz.

Şuan bunu kullanıyorum ama gıcık oldum şahsen. Kağıt üstünde iletkenliği süper ama aşırı yoğun düzgün yayılmıyor. Isı iletkenliği yüksek olsa da çok yoğun olursa soğutucunun mikro boşluklarına iyi dolamıyor performans düşüyor.

Elimde
Cooler Master HTK-002-U1-GP TERMAL MACUN BEYAZ Fiyatı, Yorumları - Trendyol
mevcut bir kaç kez işlemci için kullanmıştım GPU için yeterli şekilde elimde vardır diye düşünüyorum, kullanılır mı ?
CS:GO da yine 50 -52 derece ESO da yüksek ayarlarda 70-75 derece ekran kartı ama oyunlara bakıldığında yine sıcak kalıyor
CM HTK-002 güzel bir macun değil. Termal iletkenliği kötü. GPU için biraz daha kaliteli bir macun kullanmanızı öneririm.

2G olanı da var ama kargo ile yaklaşık 46 TL. Fiyat olarak bence çok makul hani daha iyisi alınır mı alınır ama bu fiyata gayet iyi.(Bir zamanların şampiyonudur)

Daha önce bunu kullandım. Vatan'dan aldım kargo ödemeyince fiyatına göre iyiydi o zaman ama yukarıdaki varken gereksiz.

Şu an bunu kullanıyorum ama gıcık oldum şahsen. Kağıt üstünde iletkenliği süper ama aşırı yoğun düzgün yayılmıyor. Isı iletkenliği yüksek olsa da çok yoğun olursa soğutucunun mikro boşluklarına iyi dolamıyor performans düşüyor.

Arctic marka olanın methini çok duydum fakat piyasada çakma olanları dolanıyor diyorlar

Arctic marka olanın methini çok duydum fakat piyasada çakma olanları dolanıyor diyorlar
Kusura bakmayın yeni gördüm. O konu hakkında bilgim yok maalesef. Ancak çok uzak bir ihtimal gibi de gelmedi çünkü kutulu Windows 10 çakması bile gördüm. Siz en iyisi forumdaki termal macun önerilerine bir bakın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı