RX 470 Sistem Düşünceleriniz

Makaleler
11
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar bu yakında bir konu açmıştım ama onda Hepsiburada.com güvenilir mi diye sormuştum. Şimdi parçaları alma zamanı geldi, yarın ya da sonraki gün siparişi vereceğim. Bütün bir sistem almayacağım, depolama birimlerim mevcut. Ssitem hakkında ne düşünüyorsunuz?

Corsair Carbide Champ/SPEC-01 600W 80+ PSU Kırmızı Fanlı Fiyatı Kasa ve PSU

Intel Skylake Core i3 6100 3.7GHz 3Mb Cache LGA1151 İşlemci Fiyatı İşlemci

Asus B150M-K Intel B150 2133MHz DDR4 Soket 1151 Micro-ATX Fiyatı Anakart

MSI GAMING X Amd Radeon RX 470 4GB 256Bit GDDR5 (DX12) PCI-E Fiyatı Ekran kartı

RAM Vatan'dan alacağım.

@GCN @CJack60 @BERWAR @Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciye yüklenen oyunlarda hafif darboğaz olacaktır.

En basit örneği GTA V. Tavsiyem en az i5 6400 almanız. Kasa olarak Zalman Z3 Plus yanına da Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze alırsınız. Böylece kasa daha ucuza gelir.
Bütçenizi söylerseniz yardımcı olalım.

i3-6100 yerine i3-7100 öneririm. Yinede biraz darboğaz olacaktır. Bütçeyi biraz daha arttırabilirsen i3-7350K alabilirsin. Orta düzey bir OC ile darboğazı ortadan kaldırırsın.
Ne i3 7350k'sı ya?
Onun içinde soğutma gelmiyor. Sıvı soğutması mı dersin, Z anakartı mı dersin? Bunlar yüzünden B250 ve i5 7500 ikilisinin fiyatını geçecektir. Ne mantığı var bunun?

Intel'in 7. nesili yeni çıktı ve fiyatları da şu an kabarık. Ayrıca performans açısından da bir sıçrayış olmadığını biliyorsunuz varsayıyorum. 6. nesil ile 7. nesil arasındaki o küçük fark için ekstradan para vermek niyetinde değilim çünkü bütçem kısıtlı. 7. nesilin tercih edilebilir olmasına biraz daha var diye düşünüyorum. Yine de teşekkür ederim.

@Murtaza Ali SARITÜRK @Deadpool1533 @FantastikTürk @the doppler effect

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı