İleride ekran kartını yükseltirsen de kullanabilirsin.RX 470.
8 GB RAM.
i3-9100F.
400-450TL PSU önerebilir misiniz?
Markalara pek hakim değilim.
RX 470.
8 GB RAM.
i3-9100F.
400-450TL PSU önerebilir misiniz?
Markalara pek hakim değilim.
Zalman ZM500-LXII 500W 120mm Power Supply - incehesap.com bu nasıl ? 12 v üzerinden 456 w veriyor.İleride ekran kartını yükseltirsen de kullanabilirsin.
![]()
Aerocool 500W 80+ BRONZE Cylon Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-CYLNP580BR) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Bu da güzel fakat 80+ sertifikası yok. Gerçi ben de sertifikası olmayan Zalman PSU kullanıyorum ve oldukça iyi çalışıyor. Ama 50 TL fazla verip 80+ almak daha mantıklı olabilir.Zalman ZM500-LXII 500W 120mm Power Supply - incehesap.com bu nasıl ? 12 v üzerinden 456 w veriyor.
Bende bunu düşündüm aslında. Bakalım para yeterse bunu alırım yetmezse diğer arkadaşın attığını almaya çalışırım.Sharkoon'un da Cylon modelinin de korumalarında eksik var. Bu fiyat bandındaki çoğu PSU'da durum böyle aslında. Bütçenin çok az üstüne bu modeli almanız çok daha iyi olur.
COOLER MASTER MWE 80PLUS 550W AKTİD PFC 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER MWE 80PLUS 550W AKTİD PFC 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.