RX 470 Sistem Tavsiyesi

H110M PRO VD anakartında 2 tane fan girişi bulunmaktadır. Fan çoklayıcılar güç kaynağından gelen molex kablolarına takılır. İstersen şuna bir bakabilirsin, ne dediğimi daha iyi anlayacaksın Akasa CB001 Molex/4x3-Pin Hız Düşürme Özellikli Fan Fiyatı.[/QUOTE
H110M PRO VD anakartında 2 tane fan girişi bulunmaktadır. Fan çoklayıcılar güç kaynağından gelen molex kablolarına takılır. İstersen şuna bir bakabilirsin, ne dediğimi daha iyi anlayacaksın Akasa CB001 Molex/4x3-Pin Hız Düşürme Özellikli Fan Fiyatı.
Teşekkürler buna ben sata güç dönüştürücü takmıştım biliyorum. O zaman Zalman Z3 alıcam.

500gb yetmeyecektir en ufak oyun 20-30 gb günümüzde ben 4 tane oyun kurdum 200gb ı aştık. 30-40 tl için 1 tb almamak pişmanlıktır. 500gb farkı sadece 30-40 tl için bırakmak akıl işi değil.
Ben yüksek oyunlar oynamıyorum en fazla 10 GB oyunum olur 50 GB oyunum olsada 240 GB SSD var bana 500 GB sabit disk yeter diye düşünüyorum.

Bir sorum daha var. Dediğini alıcam büyük ihtimal, çoklayıcılar boşta kalırsa birşey olur mu?

Ben yüksek oyunlar oynamıyorum en fazla 10 GB oyunum olur 50 GB oyunum olsada 240 GB SSD var bana 500 GB sabit disk yeter diye düşünüyorum.

Bir sorum daha var. Dediğini alıcam büyük ihtimal, çoklayıcılar boşta kalırsa birşey olur mu?

30 Tl den kısma madem dediğim oyunları oynamıcaksın rx470 de alma al rx460 paran cebinde kalsın. Hertürlü yeter 1080p de 150+ fps le hepsini oynarsın.

30 tl için 1 TB HDD bırakılmaz yani.Pişman olma dinle beni al 1 TB yi ama yok illa alıcam dersende bugünü hatırlarsın.

30 Tl den kısma madem dediğim oyunları oynamıcaksın rx470 de alma al rx460 paran cebinde kalsın. Hertürlü yeter 1080p de 150+ fps le hepsini oynarsın.

30 tl için 1 TB HDD bırakılmaz yani.Pişman olma dinle beni al 1 TB yi ama yok illa alıcam dersende bugünü hatırlarsın.
Tmm aslında haklısın 1 TB mantıklı RX 470 alıcam GTA falan indirebilirim.

Çoklayıcılar boşta kalırsa bir şey olmaz.

1 TB alacağım sanırım bu iyimi WD 1TB Blue WD10EZEX WD10EZEX WD Blue 1TB Hard Disk

Çoklayıcılar boşta kalırsa bir şey olmaz.
Peki 4'lü çoklayıcı önermişsiniz ben tüm fan kablolarını çoklayıcılara taksam anakarttaki fan slotları boşta kalsa birşey olur mu? Yine çok soru sormuş olucam ama webdenal'da 2 tane intel core i5 6500 var biri bu Intel , up to 3.60 GHz, LGA1151, (3 Yıl Garantili) Core i5-6500 İşlemci diğeri de bu Intel BX80662I56500 6500 CI5 3.60GHZ LGA1151 6MB 6. GEN BX80662I56500SR2BX CI5 6500 İşlemci. Aralarındaki fark nedir?

HDMI bağlantılı ve ses özelliği olan ucuz ve iyi bir monitör önerebilir misiniz?
RX 470 ekran kartına Freesync bir monitör mü almak istiyorsun ?
Eğer Freesync bir monitör almak istiyorsan ve bütçen yetiyorsa en ucuzu bu AOC G2260VWQ6 21.5" 1ms (Analog+HDMI+Display) Full HD Fiyatı. Ses özelliği derken hoparlör demek istiyorsunuz herhalde. Eğer hoparlörlü olsun derseniz bu önerdiğim monitörde hoparlör yok. Freesync bir monitör almak istemezseniz daha ucuz ve hoparlörü olan bir monitör önerebilirim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı