RX 470 Sistem Valorant "Yetersiz bellek" hatası

uqurtastekin

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar 2 yıldır Valorant oynuyorum genel olarak ama bugün oyuna girdiğimde beni atıyor PC donuyor kasıyor ve hata veriyor hatada ise doku yerleştirilirken görüntü belleğinde yer kalmadı diyor. Ama halbuki arkada hiçbir program açık değil tek Valorant açık. Nedeni nedir sizce? Valorant için düşük bir kartta değil. Tüm sürücüler güncel.
Sistem özelliklerim;
Ryzen 5 1600 AF 3, 8GHz.
8 GB 3000MHz RAM.
RX470 Nitro 4 GB.

Bu hata yetersiz sistem nedeniyle oluşmuyor hocam. Daha güçlü sistemlerle bile olabiliyor. Çalışan üçüncü bir uygulama da sebep olabiliyor. Discord, Afterburner bile olabiliyor.

Selamlar 2 yıldır Valorant oynuyorum genel olarak ama bugün oyuna girdiğimde beni atıyor PC donuyor kasıyor ve hata veriyor hatada ise doku yerleştirilirken görüntü belleğinde yer kalmadı diyor. Ama halbuki arkada hiçbir program açık değil tek Valorant açık. Nedeni nedir sizce? Valorant için düşük bir kartta değil. Tüm sürücüler güncel.
Sistem özelliklerim;
Ryzen 5 1600 AF 3, 8GHz.
8 GB 3000MHz RAM.
RX470 Nitro 4 GB.

Valorant desteğe yazarsan her türlü yardımcı olacaklardır.

Oyunu da komple kaldırıp tekrar yükleyip deneyebilirsiniz. Bir de temiz ön yükleme yapıp deneyin.
"Windows 10 temiz önyükleme nasıl yapılır? - Technopat" Windows 10 Temiz Önyükleme Nasıl Yapılır?

Temiz önyükleme yaptım ve oyunu silip yükledim işe yaramadı Chrome, Spotify, Discord, Opera anlayacağın farklı bir uygulama açınca oyundan atıyor beni, sadece o an oyunun açık olması lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef böyle olabiliyor hocam. Dediğim gibi Nvidia ekran kartı kullananlar da bazen bu sıkıntıyı yaşıyor. Güncelleme ile düzelebilir diye düşünüyorum.

Bugünlerde özellikle AMD driver konusunda sıkıntılı durumlar var. Açılan birçok konuda FPS düşüşü, hatalar, ekran kartı %30 kullanıyor gibi şeyler var. Yeni güncellemeler beklemek gerekiyor.

Bu durum daha çok Riot ile ilgili. RTX 3070 sistemle bile bu sıkıntıyı yaşayanlar var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı