NonStopRocKeR Hectopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 246 15 Haziran 2020 #1 Test ekranımı bilen bilir kişilerle paylaşmak istedim ve bir arıza var mıdır, yok mudur öğrenmek istedim. Teşekkürler.. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2020
Test ekranımı bilen bilir kişilerle paylaşmak istedim ve bir arıza var mıdır, yok mudur öğrenmek istedim. Teşekkürler..
Staj Yapan Donanımcı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 3.841 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer İzmit 15 Haziran 2020 #2 Anormal bir durum yok gibi kartınız 70 dereceyi bile görmemiş. Konuyla alakasız fakat şu dönen gözden bir tek ben mi korkuyorum? Artı 0 Eksi
Anormal bir durum yok gibi kartınız 70 dereceyi bile görmemiş. Konuyla alakasız fakat şu dönen gözden bir tek ben mi korkuyorum?
Prophet2047 Megapat Katılım 9 Ağustos 2015 Mesajlar 513 Çözümler 1 15 Haziran 2020 #3 Hayır, herhangi bir sıkıntı yok. İyi günlerde kullanın. Artı 0 Eksi
KS KS NonStopRocKeR Hectopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 246 15 Haziran 2020 #4 Staj Yapan Donanımcı dedi: Anormal bir durum yok gibi kartınız 70 dereceyi bile görmemiş. Konuyla alakasız fakat şu dönen gözden bir tek ben mi korkuyorum? Genişletmek için tıkla... ilgin için teşekkürler evet o göz biraz gerçekten korkutucu.. ^^ Staj Yapan Donanımcı dedi: Anormal bir durum yok gibi kartınız 70 dereceyi bile görmemiş. Konuyla alakasız fakat şu dönen gözden bir tek ben mi korkuyorum? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler konu kapanmıştır.. Elinize Sağlık.. Artı 0 Eksi
Staj Yapan Donanımcı dedi: Anormal bir durum yok gibi kartınız 70 dereceyi bile görmemiş. Konuyla alakasız fakat şu dönen gözden bir tek ben mi korkuyorum? Genişletmek için tıkla... ilgin için teşekkürler evet o göz biraz gerçekten korkutucu.. ^^ Staj Yapan Donanımcı dedi: Anormal bir durum yok gibi kartınız 70 dereceyi bile görmemiş. Konuyla alakasız fakat şu dönen gözden bir tek ben mi korkuyorum? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler konu kapanmıştır.. Elinize Sağlık..