RX 470 ve i5-7400 Sistem Toplama

Hocam SSD, HDD'den çok çok daha hızlıdır.

Sistemi uçak yapar. Bu yüzden en ucuz
120 GB SSD, 1 TB HDD ile aynı fiyattadır.

SSD almanızı öneririm elbette.

Burda atılan diğer sistemlerde ssd vs. yok bu yüzden ben direk attığımı alsam daha mı iyi olur ? İçinde tüm parçalar var. 3124 lük atılan mesela ssd ile 3400 e kadar çıkıyor. Ne yapmalıyım ? Bana kesin önerebilceğiniz içinde her şey bulunan uyumlu bir sistem var mı bu fiyata ?

Sizin sistemi alacağıma SSD'siz benim sistemi alırım. Çok daha iyi.

İlk attığım sistemde İşlemciyi Ryzen 5 1400 yapın. 2950 TL olacak toplam.

250 TL'de SSD desek 3200 TL ye alınır.

Sizin sistemi alacağıma SSD'siz benim sistemi alırım. Çok daha iyi.

İlk attığım sistemde İşlemciyi Ryzen 5 1400 yapın. 2950 TL olacak toplam.

250 TL'de SSD desek 3200 TL ye alınır.
Ryzen 5 1400, i5 7400 ile benzer güçte mi ? Çünkü render yapmam gerekiyor ve oyun geliştirmeye de ufaktan başladım.

O zaman kesinlikle Ryzen almalısınız.

Ryzen Render'da çok daha iyi. 50 tane programjı aynı anda açmada ve grafik tasarım'da çok daha iyi İntel'den.

O zaman kesinlikle Ryzen almalısınız.

Ryzen Render'da çok daha iyi. 50 tane programjı aynı anda açmada ve grafik tasarım'da çok daha iyi İntel'den.
Biraz kafam karıştı şimdi benim :D Bilgisayarlar bana çok riskli geldiği için hiç anlayamadım zaten :D. benim tam olarak ne almam lazım ? neyi güvenilir şekilde alıp fiyatın tam karşılığını alabilirim. Benim korkum alıp daha sonra birinin çok iyi çalışıp diğer parçanın kötü çalışması. Yani sistem birbirine uyumlu olacak mı ? birinden kısıp diğerine eklemek o yüzden hep mantıklı gelmiyor pc toplama işinde. Tabi ben hiç anlamıyorum. Başta attığım sistemi bir kanalda görüp işlemciyi yükseltip ekran kartını değiştirmiştim sadece.

Hocam Render yapacaksanız SSD ve Ryzen İşlemci şart.

Max bütçeniz ne kadar ? En iyisini dizelim sizin için.

Sistem elbette uyumlu olacak. Uyumsuz sistem atmayız ki.

@ShadYaqz @Nazım Paşa @Barış Tolon @FantastikTürk @Jira @JohnMacTavish

Hocalarımı buraya davet ediyorum.

3100 TL Max. Bütçe. Render yapılacak, Oyun tasarlanacak ve oyun oynanacak.

Ryzen 5 1400 ve 120 GB Samsung SSD'yi şart koştum bu yüzden.

Bir el atar mısınız ?

Şarjım yokta :(
Screenshot_2017-04-28-22-38-13-1-1.png

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı