RX 470 vs 1050Tİ

gra1ft

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle iyi akşamlar bu iki ekran kartı ile alakalı kararsızlığım var. Bir iki ay içinde Almanya'dan kuzenlerim gelicek ve ben bu iki karttan birisini getirmelerini istiycem. İşlemcim G4560 8 GB 2800 MHz RAM'lerim var kışa doğru i5'e geçmeyi planlıyorum fakat aralarında 70 euro kadar fark var bu farka değer mi? Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
RX470 oneririm. Fakat stoklarda var mi? Varsa kesinlikle deger. Buyuk bir fark soz konusu. Ancak soz konusu olan siz 10FPS icin kac para verirsiniz? Aralarinda yaklasik 10-15 FPS var. Veririm diyorsaniz RX470. Fakat 15 FPS icin 70 Euro verilir mi, diyorsaniz 1050TI a yonelmelisiniz.

Bence vermeli aralarında bariz fark var. Ayrıca 15 20FPS markı çoğu oyunun very high ayarlarında görülüyor ve buradan da fark belli olur onun için. Bence RX 470 al bulabilirsen. Ancak işlemcini İ5 yapman yararlı olacak.

@Tugra B
Aralarında 20-30 FPS fark var. 10 FPS nereden çıktı?

Dostum dikkat edersen sadece 10 degil 15 FPS de dedim. Izledigim benchmarklarin neredeyse hepsinde genel olarak 15 FPS fark vardi. BF1, Overwatch gibi oyunlarda fark 20FPS`ye ulassa da 30 FPS fark hic bir yerde goremedim.

Bence vermeli aralarında bariz fark var. Ayrıca 15 20FPS markı çoğu oyunun very high ayarlarında görülüyor ve buradan da fark belli olur onun için. Bence RX 470 al bulabilirsen. Ancak işlemcini İ5 yapman yararlı olacak.

Kesinlikle hocam. Butun oyunlarda Ultra ayarlarda 15FPS fark var bu yuzden performansin ne kadar farkli oldugu belli.

Kesinlikle bütçen var ise RX470 al ve geç hem bit hızı daha iyi hem normal MHz hız olarak çok güzel bir ekran kartı tavsiye ederim ve FPS farkı da 10-20 FPS arasında güzel bi ekran kartı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı