RX 470 vs GTX 1050 Ti

FuryKingTr

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayara ekran kartı alacağım aklımda 2 tane ekran kartı var. Sizce hangisi daha iyi oyunlarda FPS açısından?
ASUS Radeon RX 470 4 GB.
ASUS GTX 1050 Ti 4 GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 470'in mining görmediği ihtimalinin %10 olduğunu kabul edersek 1050 Ti öneririm.
Her kart için miningli diyemeyiz ama oranı yüksek olduğu doğrudur. Performans olarak 470 ile arasında fark büyük test edin sağlamsa 470 alın.

Hocam yanlış anlamayın ama 4 GB pek mining yapacaklarını düşünmüyorum.
1.5 sene önceye kadar 4GB kartlarla kazıyolardı zaten.

İkisi arasından RX 470 daha iyidir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam mining yapılmış bir RX470 8 GB kullanıyorum Sapphire modeli. Normalde mining kart tercih etmem ancak arkadaşım hediye olarak verdiği için benim için de test etme olanağı doğdu 20 gündür kullanıyorum sıcaklık değerleri Max 70 72 zorladı yük altınta bu da normal değerler diyebiliriz. Şu anlık bir sıkıntı görmedim aradaki performans farkını göz önünde bulundurursak fiyatları da aynı neredeyse RX 470 daha iyi bir tercih olacaktır ancak. İlanlarda kutulu faturalı olmasına dikkat edin genelde eski seri mining kartları elden ele gezdiği için kutu vs olmuyor bir de oyun sisteminde kullanılmış olmasına dikkat edin yeterli bence. Bu imkanları sağlıyorsa ilan RX470 alın derim.

AMD’nin yazılımsal problemleriyle uğraşmaktansa Nvidia’yı tercih ederdim. Ama performans bakımından temiz bir RX470 daha avantajlı duruyor. Ben senin yerinde olsam biraz beklerdim. Nvidia 4000 serisi ile birlikte belki eski nvidia serisi kartlar daha da ucuzlayabilir ama emin değilim.

AMD'nin yazılımsal problemleriyle uğraşmaktansa NVIDIA'yı tercih ederdim. Ama performans bakımından temiz bir RX470 daha avantajlı duruyor. Ben senin yerinde olsam biraz beklerdim. NVIDIA 4000 serisi ile birlikte belki eski NVIDIA serisi kartlar daha da ucuzlayabilir ama emin değilim.

Ah hocam şu WattMan olayı biraz can sıkıyor ama bir şekilde düzeltiyorum. Şu WattMan ve yazılımsal olayları olmasa AMD muazzam satış yapacak da bakalım o günleri görecek miyiz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı