Daha fazla
Hitap şeklimde bir sorun yok. Fan boy seviyesinde öneriyorsun dedim "hitap şekline dikkat karşında çocuk yok!" diyorsun. Düzgün bir şekilde, yaptığın hareketi belirtiyorum sana. Yarası olan gocunur derler ama bilemedim artık. Gördüğün üzere bir hitap bozukluğu yok hakaret yok. Vulkan meselesine de gelirsek o zaman ben nasıl olsa Vulkan gelişecek diye RX 460 yanına da i7 6700k alayım nasıl olur?İlk önce hitap şekline dikkat et karşında çocuk yok! Her parçanın voltaj kesintisine karşı koruması var dalgalanmasına karşı değil Aerocool iyi marka fakat daha kalitelileri var. Güç kaynağı sadece 12V kanalından verdiği güce göre seçilmemeli. Şuanda 60FPS'de oynattığı oyunların çoğu DX11. Bunun daha Vulkan'ı var.
DX 11 çıkarken de şöyle FPS artışı olacak böyle FPS artışı olacak muhabbeti döndü ve yine aynı şekilde DX 12'de de oldu bu olay. Mesele şu ki Vulkan DX'e göre daha optimize olduğunda Vulkan ile yapılan AAA oyunlar "nasıl olsa API artık daha optimize, biz buna daha fazla ayrıntı ekleyebiliriz daha gerçekçi grafikler yapabiliriz" düşüncesiyle yapılacak ve ekran kartları gene zorlanacak. Bunu düşünmeden önce, GTX 1060 alabilecek adama RX 470 öneriyorsun. H170 ne sağlayacak bu adama onu açıklar mısın diyorum onu da açıklamıyorsun. Soru soruyorum, cevaplar mısın acaba kardeşim? Bak düzgünce cevap istiyorum.
Benim demek istediğim "nazik olman", GTX 1060 RX470'ten üstün, ancak başkalarının fikrine biraz nezaket göstermelisin.
Nasıl nazik olmuyorum acaba? Ben arkadaşa H170 ne kazandıracak diye soruyorum o bana sert çıkışıyor. Nezaket bozukluğu olan cümleyi göster gerçekten bir nezaket bozukluğu varsa özür dileyeceğim. Yazılı olarak iletişim kurduğumuz için sert geliyor herhalde. Aynı cümleleri sesli olarak nasıl söylediğimi duyacak olsaydın anlardın ortada bir nezaket bozukluğu olmadığını
Ekleme olarak: Acaba beni bilgilendirebilir misin voltaj yükselip alçalması duruma karşı koruma dalgalanma koruması olmuyor da ne oluyor? Yanlış biliyorsam beni düzeltir misin güzel kardeşim @Because Im Batman ?
Son düzenleme: