Bence deAllah Allah.Neyse artık özel tasarımlar çıksın konuşuruz.
![]()
Adamlar RX470'i yüceltmek istiyorAllah Allah.Neyse artık özel tasarımlar çıksın konuşuruz.
![]()
Bence deAllah Allah.Neyse artık özel tasarımlar çıksın konuşuruz.
![]()
Adamlar RX470'i yüceltmek istiyorAllah Allah.Neyse artık özel tasarımlar çıksın konuşuruz.
![]()
Hocam kasa dar diyorlar? İlerde upgradeye hazır bir kasa mı sizce?Şu da benim önerdiğim alternatif webdenal.com üzerinden: Eki Görüntüle 181695
3014.75 TL. Kasayı geçenlerde arkadaşa aldık aynısından, içinde Aerocool VX 500 güç kaynağı var. 12V kanalından 456W veriyor. Kötü bir güç kaynağı değil yani fiyatını düşünürsek özellikle.
GTX 1060 Galax EXOC tam oturdu ama 5-10 cm daha uzun bir ekran kartı muhtemelen sığmayacaktır. Belirtmemde fayda var bunu.Hocam kasa dar diyorlar? İlerde upgradeye hazır bir kasa mı sizce?
EVGA SC GTX 1060 ve B150M Bazooka tercih edilirse SSD için de bütçe kalacaktır.Eki Görüntüle 181960 3000 TL ye çok rahat GTX 1060 toplayabilirsin.
Ram'i de 16 GB yaparsan daha iyi olur, artık oyunlarda minimum 6 ya da 8 GB lazım oluyor.EVGA SC GTX 1060 ve B150M Bazooka tercih edilirse SSD için de bütçe kalacaktır.
Hocam ben RAM upgrade yapacağım da kasanın içinde taksam bir sıkıntı olur mu? Yoksa anakartı kasadan çıkartıp süngerin üzerinde mi takayım?Ram'i de 16 GB yaparsan daha iyi olur, artık oyunlarda minimum 6 ya da 8 GB lazım oluyor.
Kasanın içinde takabilirsin sıkıntı çıkmaz. Kasanın gücünü kapattığından emin ol, fişinin çıkık olmasını öneririm.Hocam ben RAM upgrade yapacağım da kasanın içinde taksam bir sıkıntı olur mu? Yoksa anakartı kasadan çıkartıp süngerin üzerinde mi takayım?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.