RX 470 vs GTX 1060

Bence RX470 ile GTX 1060 arasında 300-400 TL fark olması RX470'i almayıı daha mantıklı kılıyor. RX470 ile 60 FPS oynadığın oyunu GTX 1060 ile 70 FPS oynasan ne olacak?

Hocam yanlışın olmasın rx480 ile arasında 10FPS kadar fark oluyor bazı oyunlarda RX470 ile GTX 1060 arasında 20-25 FPS fark görünüyor incelemerde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben tercihimi i7-6700k ve RX 470 den yana kullandım şuan bütçem bunları kurtarıyor.İlerde ihtiyaç oluşur ve bütçem olursa ikinci bir RX 470 alarak crossfire yapabilirim.Ancak aynı durum GTX 1060 için geçerli değil Nvidia SLİ yi GTX 1060 ta kapatmamış olsaydı diğer tercihi kullanırdım.
Çok kurnazlar. 2x 1060' ın neler yapacağını iyi bildikleri için projede Sli yapılan yeri Paintle silmişler hemen. :D

Sapphire alma diyen şahsı dinleme hiçbir bilgisi yok, kulaktan dolma bilgilerle yorum yapıyor. Sapphire Nitro serisi gönül rahatlığıyla alınabilir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı