Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 31 Mart 2017 #11 Immortall46 dedi: Ayrıca darboğazın nasıl olduğunu biliyorum ama şöyle bir sorum olucak darboğaz olunca ani fps düşüşleri ve takılmalar oluyor mu bazı yerlerde olur yazıyor bazı yerlerde olmaz yazıyor. Genişletmek için tıkla... FPS drop yersin. Ani takılmalar olur. Bazı yerlerde dediğin işlemciyi daha çok yoran anlar olabilir.
Immortall46 dedi: Ayrıca darboğazın nasıl olduğunu biliyorum ama şöyle bir sorum olucak darboğaz olunca ani fps düşüşleri ve takılmalar oluyor mu bazı yerlerde olur yazıyor bazı yerlerde olmaz yazıyor. Genişletmek için tıkla... FPS drop yersin. Ani takılmalar olur. Bazı yerlerde dediğin işlemciyi daha çok yoran anlar olabilir.
KS KS Immortall46 Megapat Katılım 15 Temmuz 2015 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2017 #12 Jira dedi: FPS drop yersin. Ani takılmalar olur. Bazı yerlerde dediğin işlemciyi daha çok yoran anlar olabilir. Genişletmek için tıkla... Ozaman sıkıntı çünkü en son istediğim şey o. Tam performans vermesede fps dropları yaşamadan stabil şekilde oynamak istiyordum. Son düzenleme: 31 Mart 2017
Jira dedi: FPS drop yersin. Ani takılmalar olur. Bazı yerlerde dediğin işlemciyi daha çok yoran anlar olabilir. Genişletmek için tıkla... Ozaman sıkıntı çünkü en son istediğim şey o. Tam performans vermesede fps dropları yaşamadan stabil şekilde oynamak istiyordum.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 31 Mart 2017 #13 Immortall46 dedi: Ozaman sıkıntı çünkü en son istediğim şey o. Tam performans vermesede fps dropları yaşamadan stabil şekilde yonamak istiyordum. Genişletmek için tıkla... O zaman GTX 1050 Ti al. Darboğaz yapmayacaktır.
Immortall46 dedi: Ozaman sıkıntı çünkü en son istediğim şey o. Tam performans vermesede fps dropları yaşamadan stabil şekilde yonamak istiyordum. Genişletmek için tıkla... O zaman GTX 1050 Ti al. Darboğaz yapmayacaktır.
KS KS Immortall46 Megapat Katılım 15 Temmuz 2015 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2017 #14 RX 470 ten aşağı düşmek istemiyorum ama önerin için sağol.