Çözüldü RX 480 Apex Legends oynarken ekran kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

xh3nator

Hectopat
MSI RX 480 ekran kartım var bir sorunlar karşılaştım. Apex Legends oynarken ekran kapanıyor ama bilgisayar çalışmaya devam ediyor ve fan Speed 100 çıkıyor. Bunun çözümü var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhabalar. Aynı sorunu XFX RX 590 ekran kartımda yaşamıştım. Ben sorunu kartın Frekans Mhz değerini 120 değer düşürüp, güç limitini -10 yaparak çözmüştüm ve 20.2.2 sürüm kuruluydu. Şuan 20.4.2 sürümünü kullanıyorum 90 değer mhz düşürdüm, -5 güç limiti ve undervolt uyguladım bi sorunla karşılaşmadım.
FurMark testi yaparken de ekranı kapattı PSU termaltake 700W 5 sene önce almıştım ondan mı yoksa ekran kartı mı bilemiyorum.

9.2 kurulu zaten.

PSU termaltake 700W evet biraz eski 5-6 sene oldu zamanla verimliliği gitmiş olabilir.

FurMark testi yaparken de ekranı kapattı PSU termaltake 700W 5 sene önce almıştım ondan mı yoksa ekran kartı mı bilemiyorum.

9.2 kurulu zaten.

PSU termaltake 700W evet biraz eski 5-6 sene oldu zamanla verimliliği gitmiş olabilir.

Bu sorun tekrar başıma geldi, büyük ihtimalle PSU almanın sırası geldiğini düşünüyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda OCCT test yapıyor ve test fail oluyor, fakat 2.video baktığında farklı PSU geçiyor sorun ortadan kalkıyor.

Merhabalar. Aynı sorunu XFX RX 590 ekran kartımda yaşamıştım. Ben sorunu kartın Frekans Mhz değerini 120 değer düşürüp, güç limitini -10 yaparak çözmüştüm ve 20.2.2 sürüm kuruluydu. Şuan 20.4.2 sürümünü kullanıyorum 90 değer mhz düşürdüm, -5 güç limiti ve undervolt uyguladım bi sorunla karşılaşmadım.
Güç limitini ve Mhz değerini nasıl değiştiricem pek bir bilgim yok Ekran kartım RX580

Güç limitini ve Mhz değerini nasıl değiştiricem pek bir bilgim yok Ekran kartım RX580

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı