RX 480 Beklenmeli mi?

Gorkem3452

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ben bir sistem topladım oyun oynamak için ama arkadaşım bu kartın 30 haziranda çıkacağı ve maliyet olarak ucuz olduğunu beklememi önerdi fiyatı hakkında 1000-1200 TL arası olur dedi sizce arasında çok fark olur mu? Teşekkürler.

IMG-20160606-WA0030.jpg

Bence bekle RX 480 gelsin sonra al parçaları. Ayrıca o işlemci yerine i5 skylake sistem topla. Sonuç olarak fx serisi 4-5 yıllık işlemciler. Amd de AM4 e geçti zaten. AM3 sistem toplamak pek mantıklı değil.

Skylake 6700k ve Msi Gaming M5 Anakartlı Sisteme Uyumlu RAM ve Kasa

Bende bu sistemi topladım yaklaşık 3 ay önce, sisteme ısınamadığım için geçen hafta sattım. Zen işlemci AM4 ana kart ve yeni Radeon ekran kartlarını bekliyorum. Tahminen 2017 ilk ayında sistemi ancak toparlayacağım. 2017 başına kadar bence alınan her ürün pişman ve zarar ettirecektir. O yüzden gerçek rekabetin daha yeni başladığı bu aylarda sistem kurmak çok doğru bir hareket olmaz. Zaten kurmuş olduğunuz sistem de baştan aşağı yanlış seçimler olmuş. Umarın satın almamışsınızdır ve bekleyebilirsiniz ortalama 3-5 ay daha, çünkü şuan ki sisteminize tahmini 1200-1500 lira ekleyerek 5-6 yıl sizi götürebilecek bir sistem kurabilirsiniz.

Intel Ddr4 sisteme gecmelisiniz. Birde beklenmeli. R9 200 300 980 970 960 kartlarini piyasadan silen bir kart gelicek gibi geliyor. Asil gumburtu nvidianin atacagi adim. 1060 gelecek ve 480 den daha guclu olup benzer fiyata cikarsa uff....

Yeni Mimari oldugu icin beklenmeli fikrimce 800-1300 arasi ekran karti butceniz varsa Almalisiniz bence gtx 960-970 performansi vermesi bekleniyorki tahminen öyle olur

Teşekkür ederim arkadaşlar kartı bekliyorum 67k li sisteme döndüm zeni beklemek istemiyorum rx480 le ultra olmasada 3 5 yıl oynarım diye tahmin ediyorum yeni sistemim hem fikirler doğrultusunda daha güzel olucak inşallah

Teşekkür ederim arkadaşlar kartı bekliyorum 67k li sisteme döndüm zeni beklemek istemiyorum rx480 le ultra olmasada 3 5 yıl oynarım diye tahmin ediyorum yeni sistemim hem fikirler doğrultusunda daha güzel olucak inşallah

1080p de ultrada yeterde artar bile.
1440p kartı olur kendisi 1080p de ultrada hiçbir sıkıntı vermez.

Rx 480 kesinlikle beklemelisin. Ayrıca Amd işlemci alınmaz skylake tabanlı sistem topla dostum o fiyata.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı