RX 480 Düşük GPU Kullanımı

JamesKane

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar kolay gelsin öncelikle. Sistemi yeni topladım. Gta 5'te GPU değeri çok değişiyor. Mesela %100 iken %5'e düşüyor geri yükseliyor %60 oluyor yani sürekli değişiyor hiç sabit durmuyor. FPS 50-90 arası alıyorum. Sistem:
  • RX480 Armor 8 GB Ekran Kartı
  • Ryzen 5 1500X İşlemci
  • HyperX Fury 8 GB 2666 MHz RAM
  • 600 Watt Power
  • 120 GB SSD (HyperX)
  • 1 TB HDD (WD Blue)
  • MSI B 350 M Mortar Anakart
GPU kullanımı için %100 olması iyi diyorlar. Kafaya takılacak bir sorun var mı sizce? İşlemci ısısı 65'i geçmiyor. Lütfen yardım. Bu arada yazım hatasından uyarı alabilirim ama siz cevaplarınızı gene de esirgemeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nedense son zamanlarda işlemciler de olsun ekran kartlarında olsun sürekli bir sıcaklık şikayeti var ağırlıklı olarak da AMD ürünlerinde yoksa yine eskiye mi dönüyor AMD. :D

Nedense son zamanlarda işlemciler de olsun ekran kartlarında olsun sürekli bir sıcaklık şikayeti var ağırlıklı olarak da AMD ürünlerinde yoksa yine eskiye mi dönüyor AMD. :D

AMD eski halinden kurtuldu. Firma öyle bir gayret ediyor ki eski ürünlerine bile güncelleme yaparak her türlü sorunu halletmeye çalışıyorlar. Değerler oyunlardaki ayarlara bağlı olarak da değişiyor olabilir. Oyunlarda takılma vb. durumlar yoksa rahat olabilirsiniz. AMD kendine temiz bir sayfa açmış bulunuyor. Ayrıca çıkardığı ürünler ve teknoloji dünyasına attığı cesurca adımlar Intel'i bile şaşırtmış durumdadır. Bu sebeplerle AMD konusunda rahat olabilirsiniz. RX480 kullanıcısı olarak konuşuyorum.

Ben fan boyluk yapmıyorum sosyalde bakabilirsin AMD kullanıcıları sürekli sıcaklık üzerine konu açıyor. Hem AMD mi daha iyi Nvidia mı orası tartışılır.

Marka farketmiyor, forumda yüzlerce ekran kartı veya diğer bileşenlerin sorunu için çözüm arayanlar var. AMD alıcısı da çoğaldığı için biraz daha yardıma başvuruyorlar. :)

Arkadaşlar işlemci sıcaklığım kötü mü yani anlayamadım. Oyunda en ufak kasma olmuyor sadece değerler biraz garip geldi sürekli inip çıkması falan.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı