RX 480 fanları dönmüyor ve görüntü yok

poshet

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, tahminimce fan ayarlarını yanlış yapmam sonucu oluşan sıcaklık artışı yüzünden oyun oynarken bilgisayar çöktü. Tekrar açtığımdaysa görüntünün gelmediğini fark ettim ve LED'ler yanmasına rağmen fanlar dönmüyordu. Belki kaymıştır diye çıkarıp taktıp ama sonuç aynı idi. Alttaki slota takmayı deneyeyim mi yani sorun anakarttaki slottan olsa? Şu anda işlemciye bağladığım kablo ile bilgisayarı kullanıyorum. Çökme sonrası yanık kokusu da almamıştım. Acaba sorun ne olabilir? Bu işlerden gerçekten anlamam da. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • i5-6500
  • MSI H170 GAMING M3
  • (8x2) HyperX 2133 MHz RAM
  • Sapphire RX 480 8 GB Nitro
  • 600W PSU
20201228_005050.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, tahminimce fan ayarlarını yanlış yapmam sonucu oluşan sıcaklık artışı yüzünden oyun oynarken bilgisayar çöktü. Tekrar açtığımdaysa görüntünün gelmediğini fark ettim ve LED'ler yanmasına rağmen fanlar dönmüyordu. Belki kaymıştır diye çıkarıp taktıp ama sonuç aynı idi. Alttaki slota takmayı deneyeyim mi yani sorun anakarttaki slottan olsa? Şu anda işlemciye bağladığım kablo ile bilgisayarı kullanıyorum. Çökme sonrası yanık kokusu da almamıştım. Acaba sorun ne olabilir? Bu işlerden gerçekten anlamam da. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • i5-6500
  • MSI H170 GAMING M3
  • (8x2) HyperX 2133 MHz RAM
  • Sapphire RX 480 8 GB Nitro
  • 600W PSU
Eki Görüntüle 804029
Ne kadara kadar çıktı derecesi?
Hatırlıyor musunuz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı