xh3nator Hectopat Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 241 7 Eylül 2020 #1 Merhaba MSI Afterburner'dan ekran kartımın saat hızına baktım, 800 MHz'den 300 düşüyor ve tekrar artıyor, bunun çözümü var mı nasıl saat hızını artırabilirim?
Merhaba MSI Afterburner'dan ekran kartımın saat hızına baktım, 800 MHz'den 300 düşüyor ve tekrar artıyor, bunun çözümü var mı nasıl saat hızını artırabilirim?
Çözüm Emir M. 7 Eylül 2020 Boşta normal zaten, kart kendini yormamak ve ısındırmamak için boşta frekans düşürür. Yüke soktuğun an güce ihtiyaç duyacağı için frekansı arttırır.
Boşta normal zaten, kart kendini yormamak ve ısındırmamak için boşta frekans düşürür. Yüke soktuğun an güce ihtiyaç duyacağı için frekansı arttırır.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.819 Makaleler 26 Çözümler 513 7 Eylül 2020 #2 Boşta mı alıyorsun bu değerleri? Artı 0 Eksi
KS KS xh3nator Hectopat Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 241 7 Eylül 2020 #3 Emir M. dedi: Boşta mı alıyorsun bu değerleri? Genişletmek için tıkla... Evet birazdan oyunda test edeceğim. Artı 0 Eksi
Emir M. dedi: Boşta mı alıyorsun bu değerleri? Genişletmek için tıkla... Evet birazdan oyunda test edeceğim.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.819 Makaleler 26 Çözümler 513 7 Eylül 2020 #4 Boşta normal zaten, kart kendini yormamak ve ısındırmamak için boşta frekans düşürür. Yüke soktuğun an güce ihtiyaç duyacağı için frekansı arttırır. Artı 0 Eksi Çözüm
Boşta normal zaten, kart kendini yormamak ve ısındırmamak için boşta frekans düşürür. Yüke soktuğun an güce ihtiyaç duyacağı için frekansı arttırır.
KS KS xh3nator Hectopat Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 241 7 Eylül 2020 #5 Emir M. dedi: Boşta normal zaten, kart kendini yormamak ve ısındırmamak için boşta frekans düşürür. Yüke soktuğun an güce ihtiyaç duyacağı için frekansı arttırır. Genişletmek için tıkla... O zaman bu sorunu çözdüm teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Emir M. dedi: Boşta normal zaten, kart kendini yormamak ve ısındırmamak için boşta frekans düşürür. Yüke soktuğun an güce ihtiyaç duyacağı için frekansı arttırır. Genişletmek için tıkla... O zaman bu sorunu çözdüm teşekkür ederim.