Malesef olmuyor ama 2.5 lık dıs yuvasını hareketlı yuvayı belkıbolabılır ama bır denemem lazımEkran kartı MSI Gaming X 1060 6g. Bu durumda bir 3.5 HDD'ye yer kalmıyor sanırım.
Ayrıca cpu sogutucusu stokmu senın.
Malesef olmuyor ama 2.5 lık dıs yuvasını hareketlı yuvayı belkıbolabılır ama bır denemem lazımEkran kartı MSI Gaming X 1060 6g. Bu durumda bir 3.5 HDD'ye yer kalmıyor sanırım.
Malesef olmuyor ama 2.5 lık dıs yuvasını hareketlı yuvayı belkıbolabılır ama bır denemem lazım
Ayrıca cpu sogutucusu stokmu senın.
PSU 500W kasaya dahil. RVZ01'in de 450W 80+ dahili güç kaynağı olan modeli var. Bu güç kaynağı bu sisteme yeter mi? Ayrıca kasaya dahil olan güç kaynakları sökülebilr mi?Ben RVZ01'i çok daha fazla beğeniyorum. Yalnız şöyle bir şey var. İki kasa da SFX PSU destekliyor yani PSU'nuzu değiştirmeniz lazım ancak SFX PSU'ların fiyatşarı oldukça pahalı.
evet soğutucu stok. ilk sayfanın en altında yazılı Cooler Master N200 kasa olan sistemi topladım 1 hafta önce. Ancak bir süre sonra mini-itx yapacağım anakart ve kasa değiştirip. Her ne kadar RVZ02 gönlümdeki konsol tipi kasa olsa da RVZ02 benim ihtiyaçlarıma daha uygun galiba. Bu yüzden büyük ihtimalle onu seçeceğim. En çok oyun için kullanılacağı için soğutma ve depolama önemli. RVZ01'de 2 tane 2.5 slotu var. Onun dışında ekran kartı kısa ise bir 3.5 HDD takılabiliyor. Tek engel bu oldu benim için. Teşekkürler bilgilendirme için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.