RX 480, i5-6500 mini-ITX sistem

rx 480 8 GB vs GTX 970 4 GB

• rx 480 8 GB

Oy: 7 100,0%
  • GTX 970 4 GB

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    7
  • Anket kapandı .
Malesef olmuyor ama 2.5 lık dıs yuvasını hareketlı yuvayı belkıbolabılır ama bır denemem lazım
Ayrıca cpu sogutucusu stokmu senın.

evet soğutucu stok. ilk sayfanın en altında yazılı Cooler Master N200 kasa olan sistemi topladım 1 hafta önce. Ancak bir süre sonra mini-itx yapacağım anakart ve kasa değiştirip. Her ne kadar RVZ02 gönlümdeki konsol tipi kasa olsa da RVZ01 benim ihtiyaçlarıma daha uygun galiba. Bu yüzden büyük ihtimalle onu seçeceğim. En çok oyun için kullanılacağı için soğutma ve depolama önemli. RVZ01'de 2 tane 2.5 slotu var. Onun dışında ekran kartı kısa ise bir 3.5 HDD takılabiliyor. Tek engel bu oldu benim için. Teşekkürler bilgilendirme için.

Kardeşimin doğum gününde ona bir "MSI Nightblade B85C-219XEU" almayı düşünüyordum. Daha sonra vazgeçip ona şu sistemi aldım (İşlemci geçicidir.):
CaptureX2.PNG

Ben RVZ01'i çok daha fazla beğeniyorum. Yalnız şöyle bir şey var. İki kasa da SFX PSU destekliyor yani PSU'nuzu değiştirmeniz lazım ancak SFX PSU'ların fiyatşarı oldukça pahalı.
PSU 500W kasaya dahil. RVZ01'in de 450W 80+ dahili güç kaynağı olan modeli var. Bu güç kaynağı bu sisteme yeter mi? Ayrıca kasaya dahil olan güç kaynakları sökülebilr mi?

evet soğutucu stok. ilk sayfanın en altında yazılı Cooler Master N200 kasa olan sistemi topladım 1 hafta önce. Ancak bir süre sonra mini-itx yapacağım anakart ve kasa değiştirip. Her ne kadar RVZ02 gönlümdeki konsol tipi kasa olsa da RVZ02 benim ihtiyaçlarıma daha uygun galiba. Bu yüzden büyük ihtimalle onu seçeceğim. En çok oyun için kullanılacağı için soğutma ve depolama önemli. RVZ01'de 2 tane 2.5 slotu var. Onun dışında ekran kartı kısa ise bir 3.5 HDD takılabiliyor. Tek engel bu oldu benim için. Teşekkürler bilgilendirme için.

1. Evt dahili olan güç kaynağı sökülebilir dahili denmesinin sebebi set olarak geliyor olması.
Ama markasını ve özelliğini bilmek gerek.
2.450w yeterlidir ben msi gtx 1060 gaming x kullanıyorum oc modu ile olsa olsa 140w tdp olsun i7 6700k var birde oda oda 95w tdp hadi oc fılan 130 olsun hadi toplam 300 diyelim geri oalan ıvır zıvır filan 400 olsun olmazda birde +80 verimli bir güç kaynaı bendeki silverstone sfx 450w +80 bronze fazlasıyla yetiyor.
Ama yeni alacaklara tavsiyem moduler olanı alsınlar yani kabloları soketli olanından gereksiz kablo karmaşasından kurtulursunuz.
Misal yine silverston un sfx 500w +80 gold modelini alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı