RX 480 ile Philips 222E kullanılır mı?

Baska herhabgi bir durum oluyor mu? Kalite elbet fark ediyordur veya gecikme. Baska ne gibi sorunlar var? Cevaplariniz icin tesekkurler.

Baska herhabgi bir durum oluyor mu? Kalite elbet fark ediyordur veya gecikme. Baska ne gibi sorunlar var? Cevaplariniz icin tesekkurler.
Kaliteli HDMI to VGA dönüştürücüleri zaten ülkemizde yok. Ben S-LINK'in dönüştürücüsü beğeniyorum iş görüyor ama kaliteli değil tabi. Gecikme süresini arttırıyor evet.

Yurt disinda 22 Euro'ya Lenovo HDMI to VGA var. Kaliteli midir?

Hocam ben Lenovo'nun kalitesiz ürün piyasaya süreceğini düşünmüyorum, illa ki kalitelidir. Ama Ugreen'in ürünleri gerçekten üst düzey kalitede. Sürekli olarak Ugreen'in ürünlerini Çin'den tedarik ediyorum daha hiç sıkıntı yaşamadım ve çok memnunum. Hızlı şarj adaptörleri ve kabloları çok kaliteli.

Dogrudur. Yalniz Amazon.de uzerinden alacagim ve o urunu bizzat Amazon.de satmiyor bu yuzden ugrasmam gerekir. Baska oneriniz var mi?

Dogrudur. Yalniz Amazon.de uzerinden alacagim ve o urunu bizzat Amazon.de satmiyor bu yuzden ugrasmam gerekir. Baska oneriniz var mi?
Yurt dışında satılan başka aktif dönüştürücülü kabloları kullanmadım. Sadece Türkiye pazarındaki dandik dönüştürücüleri ve Ugreen'in ürününü kullandım. Ama Lenovo'nun adaptörünü alabilirsiniz kalitesiz olma ihtimali çok düşük. Amazon.de'de Ugreen'in kablosu da varmış baktınız mı ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı