Darboğaz yaşıyor musunuz? Hayırlı olsun bu arada.Sapphire sıkıntı çıkarmaz fakat görüntü olarak Asus daha önde. Ayrıca almadan önce kasanı kontrol et. Ben sıfır sığdırdım.
Darboğaz yaşıyor musunuz? Hayırlı olsun bu arada.![]()
Görsel olarakda soğutma olarakda bana göre MSI.Sapphire Rx480 Nitro+ mı yoksa ASUS, MSI mı? ASUS'tan 200 TL MSI'dan ise 400 TL ucuz Sapphire modeli. Sapphire sıkıntı yaratır mı?
Ayarları sonuna kadar açıp 30 FPS oynayın.SağolunVallahi darboğazın Allahını görüyorum ama geçici olarak kullanıyorum. AMD Ryzen beklediğim gibi gelirse AMD sistem toplayıp yoluma bakacağım. Olmazsa yoluma tekrar Intel ile devam edeceğim.
Ayarları sonuna kadar açıp 30 FPS oynayın.![]()
Bu arada GTA 5 oynarken CPU kullanımı %100 mü? Bende hiç %100 olmuyor.Zaten öyle çözüyorum fakat işte CPU kullanan uygulamalarda sıkıntı büyük oluyor. Mesela GTA V'de 2K yüksek ayarlarda 60-30 FPS arası değerler görüyorum. Mirror's Edge Catalyst oynamayı baya seviyorum 2K oynuyorum. İşlemcim iyi olsaydı 1080P'de 144 FPS görmeye çalışırdım. Şu ana kadar en iyi performans aldığım oyun Rainbow Six Siege 90 ile 150 arası FPS alıyorum ultrada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.