Rx 480 mi alayım yoksa GTX 1050 Ti mi ?

peki o halde rx 480 tercih edilsin :)

performans bakımından her 2 kartında performansı birbirlerine çok yakın fiyat olarakta aynı sayılırlar nvidia daha ucuz gibi geldi o nedenle gtx 1060 dedim burdan performans testine bakabilirsiniz
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Performanslarını biliyorum herhalde. DX 12 ve Vulkan destekli oyunlarda RX 480 daha üstün ve daha ileriye dönük bir kart. Battlefield 1 oyununda DX 12 modunda RX 480, GTX 1060 kartına 20 FPS fark atacak kadar güçlü.

o halde yaşasın rx 480 :)

marka yada taraf tutan birisi deilim her iki markanın ekran kartı ve işlemcilerini kullandım hangisi içine siniyorsa ve onla mutlu olacaksa onu tavsiye etsin

460 kullanıyorum bende sıcaklık 72 derece olmadı nedense kartı alırken 1080P oyun oynamak için almıştım. Çoğu oyunu hemen hemen yüksek ayarlarda da açıyor. Güç tüketimi de 50 Watt. Alınır bence hakkını veriyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı