RX 480 Model Önerisi

• Konuyu başlatan Caelum
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 2.621
Bende mimarım illaki bir kaç program yüklerim ancak genelde oyun amaçlı topladım. 2500TL bana çok gelen bir rakam. 600TL civarına ben alacağım monitör, idare edeceği kanaatindeyim.

Hayır 2500TL monitör değil, topladığın sistem 2500TL üzerine çıkarsa o monitör 200TL indirim ile sana geliyor. Hadi gene iyisin reklamı buraya koyuyorum. :D :D

viewsonic101166x350px.jpg

***Bu arada o monitör 3.500TL üzeri sistemlerde indirimliymiş. Şu şekilde yapılabilir 3500TL içerisine monitörü dahil edersin rakam 3.501 lira dahi olsa 200 lira indirimle alırsın monitörü. Güzel kampanya.

Hayır 2500TL monitör değil, topladığın sistem 2500TL üzerine çıkarsa o monitör 200TL indirim ile sana geliyor. Hadi gene iyisin reklamı buraya koyuyorum. :D :D

Eki Görüntüle 192618

***Bu arada o monitör 3.500TL üzeri sistemlerde indirimliymiş. Şu şekilde yapılabilir 3500TL içerisine monitörü dahil edersin rakam 3.501 lira dahi olsa 200 lira indirimle alırsın monitörü. Güzel kampanya.

Benim 6000TL sistem. Aslında güzel kampanya ancak Teknobiyotik biraz pahalı gibi ben Sinerji üzerinden alıyorum. Teknobiyotikle arada 300TL gibi bir fark çıkıyor. Onuda monitör ile kapatıyorlar demekki, gene aynı tas aynı hamam. :)

Benim 6000TL sistem. Aslında güzel kampanya ancak Teknobiyotik biraz pahalı gibi ben Sinerji üzerinden alıyorum. Teknobiyotikle arada 300TL gibi bir fark çıkıyor. Onuda monitör ile kapatıyorlar demekki, gene aynı tas aynı hamam. :)

Benim sistemimde +6k bir fiyat sinerjiyle fazla uçurum yok arada aslında. Genede sen bilirsin tabi en iyisini, ikimizede hayırlı olsun o zaman. :D

Merhaba Technopat Ailesi!

Toplayacağım sisteme hangi ekran kartın almam konusunda kararsız kaldım. Çevremdekilerin bir kısmı GTX 1070 Al diyor. Bir kısmı ise Rx480 al diyor.

GTX 1070 Alırsam 2k bir monitör alma şansım yok, çünkü fiyatı epey uçuk monitörler. Düşündüğüm ekran kartı aşağıdaki linkte :

Asus Rog Strix GTX 1070

Rx480 Alırsam 3 marka model arasında kaldım. Bunlar aşağıdakiler :

Sapphire Rx480 8GB Nitro+
Asus Rog Strix Rx480 Gaming 8GB
Msı Rx480 Gaming X 8GB

Bu 4 Ekran kartı arasında kaldım, alacağım monitör ise :

Asus 24" MG248Q 1920x1080 144Hz

Toplayacağım Sistem:

İşlemci : i7 Skylake 6700K
Anakart : Msı Z170A Gaming Pro Carbon
Bellek : Kingston HyperX Savage 16GB (8x2) 3000Mhz
SSD : Kingston HyperX Savage 240GB
Kasa : Dark N10
PSU : High Power 750W 80+

Bu monitöre hangi ekran kartını seçmeliyim sizce? Benim gönlüm Rx480 den yana ama Rx480 alırsam performans olarak geri kalır mı oyunlarda? Yardımlarınızı bekliyorum.
Dostum bazı parçalarımız aynı. Tavsiye olarak anakartı Pro Carbon düşünüyordum ancak Asus Z170 Gaming Pro bu karttan daha performanslı ve overclock için daha ideal. Bu yüzden Pro Carbondan vazgeçtim. Ayrıca ledler kenarda olduğu için o kadar da cezbetmiyor insanı. Asus Gaming Pro Z170 modelinde ortada ledler var hemen PCI-E slotunun üstünde. Yanıp sönen kırmızı ledler ve daha performanslı bir anakart olduğu için tercihim ve önerim Asus Gaming Pro olur.

Ekran kartı olarak RX 480 4GB Nitro+ Sapphire kullanıyorum. Backplate var ve ledleri küçük ama etkili yanıp sönüp renk değiştiriyor resim atabilirim saat 14:00 civarı...

İ7 6700K için anakart gerçekten tavsiyemdir...

Dostum bazı parçalarımız aynı. Tavsiye olarak anakartı Pro Carbon düşünüyordum ancak Asus Z170 Gaming Pro bu karttan daha performanslı ve overclock için daha ideal. Bu yüzden Pro Carbondan vazgeçtim. Ayrıca ledler kenarda olduğu için o kadar da cezbetmiyor insanı. Asus Gaming Pro Z170 modelinde ortada ledler var hemen PCI-E slotunun üstünde. Yanıp sönen kırmızı ledler ve daha performanslı bir anakart olduğu için tercihim ve önerim Asus Gaming Pro olur.

Ekran kartı olarak RX 480 4GB Nitro+ Sapphire kullanıyorum. Backplate var ve ledleri küçük ama etkili yanıp sönüp renk değiştiriyor resim atabilirim saat 14:00 civarı...

İ7 6700K için anakart gerçekten tavsiyemdir...

Eyvallah kardeşim ikisinden birisini alırım artık göze hoş gelen hangisiyse. Asus da olabilir yani. :)

7680 x 4320 pixel max. çözünürlüğe sahipler.

hangisine bütcen yeterse artık kardeşim.umarım yardımcı olmuşumdur.

Eyvallah kardeşim kararımı verdim. :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı