bağlantı olarak hem dp hemde hdmı portu bağlı.ancak devamlı olarak 144 hz çalıştırıyorum çünkü monitörün gözümü yormasını istemiyorum.hdmı üzerinden 144 hz alınmadığı için dp portta çalışıyor devamlı.
Asus Gamin Monitöründen Freesync değilde başka bir isim ile geçiyor bu özellik.technopat yotube videosunda moderatör arkadaşlar bahsetmişti bundan.
ekran kartının kendine özel bir uygulaması mevcut.
orayada giriş yaptığında AMD FREESYNC desteklenmiyor yada seçili değil gibi bir yazı vardı.
şu anda işyerinde olduğum için ekran görüntüsünü atamıyorum kusura bakmayın.
yardımcı olacak birileri yokmu arkadaşlar bu probleme acaba?
arkadaşlar forumdan cevap çıkmadı Ekran Kartı ve monitöre sinyal gelmiyor hatası ile ilgili olarak ancak sorunu çözdüm.belki başka arkadaşlara yardımcı olur ümidiyle linki paylaşıyorum.
Desktop
bu linkteki 486 megabaytlık ve henüz çıkalı 4 gün olan güncel driverı indirmenizi tavsiye ediyorum.Çünkü Asus AMD RX-480 serisi ile ilgili yurt dışı forumlarda da monitör uyku moduna girdikten sonra yada pc'nin ilk açılışındaki sinyal yok ve ekrana hiç bir şekilde görüntü gelmemesi ile ilgili çok fazla mesaj vardı forumlarda.
Muhtemelen Amd bu mesajları almış olmaliki ciddi bir driver yayınlamış.
Ancak AMD'nin kutu içinden çıkan ve pc'De desktop üzerinde kurduğu kendi özel ayarlarınızı yapmaya yarayan bir programı mevcut.muhtemelen sizlerde bunu ekran kartı ile birlikte sistmenize kurdunuz.İşte diğer bir sorun ise bu program ismini tam hatırlamıyorum çünkü işyerindeki pc'den yazıyorum bu mesajı.
bu program size RX-480'nin yeni driverı bulundu yükleyimmi diye sorup sizde buna eve dediğinizde program hatalı driverı indirmeye çalışıyor yani 64 bit yerine 32 bit driverı çekmeye çalışıyor ve bir süre sonra hata verip ya Windows 10'da ünlü mavi ekran hatası verip pc'yi defalarca aç kapa yaptırıyor yada uyku modundan sonra veya aç kapa yaptıktan sonra ekrana sinyal gelmiyor hatası veriyordu.
ben bu driverı yükleyip restart yaptıktan sonra birde winthrust isimli programın demosu ile pc'de tarama yaptırttığımda ht local machine gibi bir ismi olan klasörde 24 adet hata buldu.zaten mavi ekran geldiğinde de bu klasörle ilgili hatalar veriyordu sistem.
hata düzeltme modunda taratma yaptım ve yeni driverdan sonra en ufak bir sorun kalmadı.
bilginiz olsun.