RX 480 sistem ne kadar eder?

Mehmett12

Decapat
Daha fazla  
  • Ekran kartı: RX 480 normalde RX 580'di chipset degisti.
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 5600.
  • RAM: 8x2.
  • Anakart: Unuttum.

Sizce sistemim ne kadar eder?

bu sistem iyi.

Anakartını ve kasanı araştırıp öğren.
ddr4 alıp birde işlemci neden düşsün ki.

ayrıca neden sadece ekran kartı almak yerine yeniden sistem topluyorsunuz. ddr5 e geçmek için tabiki mantıklı ama rtx 4060 veya rtx 4060ti li bir model alabilecekseniz bütçenizden dolayı diyorum sadece ekran kartı sanki daha mantıklıymış gibi geldi bana tabi gene siz ve forum ailesi ne derler bilemem.

bu sistem iyi.

ayrıca neden sadece ekran kartı almak yerine yeniden sistem topluyorsunuz. ddr5 e geçmek için tabiki mantıklı ama rtx 4060 veya rtx 4060ti li bir model alabilecekseniz bütçenizden dolayı diyorum sadece ekran kartı sanki daha mantıklıymış gibi geldi bana tabi gene siz ve forum ailesi ne derler bilemem.
İlerde 3-4 sene sonra sistem güncellemek isterse sadece ekran kartı alır öbür türlü tüm sistemi komple değişmek zorunda kalacak.

Anakartını ve kasanı araştırıp öğren.
Arkadaşımda bunu aldı 5 600 halini daha iyisi olmazmi bundan

bu sistem iyi.

Evet hocam yoksa sadece ekran kartımı almalıyım bilemedim siz ne önerirsiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı