RX 480 Sistem Toplama

Yanlış anlamazsan ben geçenlerde sinerjiden bir PC toplamıştım. Kendime göre. 6000 Tl'lik. Sen bazı parçaları kısarak kendine güzel bir sistem çıkarabilirsin bence.
Screenshot_2016-11-13-22-58-22.png

Ekran Alıntısı.PNG
ben 3500 denk getirdim. ekran kartı hariç bu bileşenleri kendim kulanıyorum
ama bütçe belirtseydiniz iyi olurdu

Son düzenleme:
Şimdi 2 senaryo söyleceğim ekran kartı 2 senaryodada aynı sizce 6400 ve b150 alıp 2 yıl sonra güncellemek mi mantıklı yoksa 6600 ve h veya z kart alıp biraz daha uzun kullanmak mı?

Öneriler için teşekkürler bu arada aşağı yukarı öneriler gibi bir sistem toplayacağım.

i5 6500
gtx 1070
b150m bazooka
8gb ram
1tb hdd
z3 plus 600w
asus 1080p 144hz monitör
Bütçe biraz daha arttılırsa yan elemanlar güzelleştirilebilir. Ssd eklenip ram 16'ya çıkarılabilir. İşlemci 6700 yapılabilir. Ama sistem bu haliyle oldukça güzeldir.

Şimdi 2 senaryo söyleceğim ekran kartı 2 senaryodada aynı sizce 6400 ve b150 alıp 2 yıl sonra güncellemek mi mantıklı yoksa 6600 ve h veya z kart alıp biraz daha uzun kullanmak mı?

Öneriler için teşekkürler bu arada aşağı yukarı öneriler gibi bir sistem toplayacağım.
B serisi alabilirsin sorun olmaz, SSD hızı düşük falan değil yanlış bilgilendirilmişsin.

Benim önerim şöyle olur webdenal.com üzerinden:
upload_2016-11-16_23-6-32.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı