RX 480 Sisteme Yorum

Estağfurullah kardeşim öyle bir cümle asla kurmam ama ikisinin özelliği aynı FPS durumu aynı ve ısınma sorunu yok, neden gidip intel alayıp ddr4 diye mi ? ddr4 için bir oyuna ait performans yok ? render yapmıyorum, render bilgisayarım ayrı.
Kardeşim bilgileri olduğu için söylemiyorlar işte ne duyuyorsalar o. Sen baştan söylemişsin amd'ye laf atmadan görüşlerinizi bildirin diye, bence sistem güzel ama dediğim gibi sıvı soğutmanın daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Kardeşim bilgileri olduğu için söylemiyorlar işte ne duyuyorsalar o. Sen baştan söylemişsin amd'ye laf atmadan görüşlerinizi bildirin diye, bence sistem güzel ama dediğim gibi sıvı soğutmanın daha iyi olduğunu düşünüyorum.

abi işte istediğim öneriler bunlar bu yani, teşekkürler sonunda karşımda fanatik bir intel kullanıcısı görmektense objektif birini görüyorum önerin için teşekkürler. Kasa içerisinde bir kaç değişiklik yaptım bu değişiklik ise PSU'dur çünkü corsair yetersiz kalıcak diye düşünüyorum çünkü işlemci biraz güç istiyor buna elektrik lazım tabi (y)

Kendisi memnun ise sıkıntı yok. Ben sadece daha iyi olan bir işlemci söyledim, ayrıca nerden duyduysak o derken ? Bilgi sahibi olduğumuz için söylüyoruz , kendisine hayırlı olsun...

Eski bir islemci secmissin amd nin yeni islemcilerini beklemeni tavsiye ederim ayni islemci arkadasimda var ve isinma sorunu yasiyoruz,donma sorunu yasiyoruz sonradan ogrendikki anakartta uyumsuzluk yasiyormus. Anakarti secerken cok dikkat et on yildir amd kullanan biri olarak intel almani tavsiye ederim. Not: 4790k kullaniyorum iyiki intele gecmisim verdigim paranin karsiligini aliyorum.

Öncelikle hayırlı olsun diyerek başlıyayım cümleme. Alındıysa yazık olmuş gerçekten. Burada Amd karşıtı kimse yok öncelikle bunu bil. Karşı çıkan insanlar bu paraya bukadar eski teknolojiyi ve elektriği sömürecek olan bir sisteme para vermiş veya verecek olmanızdan ötürü üzülüp yorum yapan kişilerdir. Aldığınız ürüne yorum istiyorsanız kimse sizin gözünüzü boyamak veya duymak istediklerinizi söylemek zorunda değildir. Geleceğe yönelik bir sistem olmamış. Güç tasarruflu bir sistem değil tamamen yazık olduğu görüşündeyim. Amd yine alınabilir ama güncel olan sistem zaten kapıda beklenebilirdi. Beklenemezsede intel alınabilirdi. Ki bu paraya bu sistemi tokatlayacak intel sistem kurulur. Tekrar söylüyorum alındıysa hayırlı olsun gönlünüzce kullanın. Alınmadıysa yanlıştan dönün.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı